Valentijnsdag: GRATIS flesje olie bij aanschaf PSK

Would you be my oily Valentine?

valentines-1Het is weer bijna Valentijnsdag… de dag dat de liefde gevierd mag worden. Wikipedia zegt dit over Valentijnsdag; Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen of kaarten. Valentijnsdag wordt gevierd op 14 februari. Paus Gelasius I riep in 496 14 februari uit tot de dag van de Heilige Valentijn.

Eigenlijk is het bij ons thuis dagelijks Valentijnsdag; we hebben altijd oog voor elkaar, regelmatig komt mijn hubby met bloemen, plantjes of allerlei lekkers vanaf de markt naar huis om mij te verwennen en we vertellen elkaar dagelijks dat we van elkaar houden. Wat wil je nou nog meer? Maar… eerlijk is eerlijk; om zo af en toe een leuk cadeautje te ontvangen is altijd leuk!

Weet je niet zo goed wat je dit jaar met Valentijnsdag aan je vrouw, vriendin, vriendje of hubby zou moeten geven? Speciaal voor jou heb ik wat leuks bedacht…


Koop een Premium Starter Kit en krijg er van mij een GRATIS flesje SENSATION als extra cadeautje bij!


Wat moet je doen? Bestel een PSK (niet op je eigen account, je maakt een nieuw account aan en je gebruikt hiervoor mijn YL id nummer) en zodra ik zie dat de bestelling erdoor is neem ik contact met je op zodat ik je jouw flesje Sensation zo snel mogelijk naar je op kan opsturen.

Heb je je PSK met ER aangemaakt? Dan stuur ik je als extra nog een leuke diffuser ketting toe met een heerlijke Valentijns-mix erin (Orange, Ylang Ylang en Lavender). Dubbel fun! Hoe leuk is dat?

Lees hier hoe je de Premium Starter Kit kunt bestellen.

Deze actie duurt van 14 februari tot en met vrijdag 17 februari’ 17.


Sensation is een prachtige blend die opwekkend en stimulerend werkt. Sensation heeft een verleidelijke geur en kan dus heel goed gebruikt worden als parfum. Deze romantische blend heeft niet alleen een heerlijke geur maar werkt ook als ondersteuning om een gezonde huid te verkrijgen.

Gebruik Sensation om energie te krijgen en ‘to spice things up‘ tijdens een gezellig avondje met je partner.


Sensation is een blend en bestaat uit de volgende oliën:

• Ylang Ylang (Cananga odorata) heeft een zoete, zachte, bloemige geur waardoor het een favoriet van romantici is geworden. In Indonesië worden de bloemblaadjes vaak verspreid over een huwelijksbed. Ylang Ylang is een zeer effectieve, rustgevende olie die een gevoel van ontspanning geeft. Het kan helpen bij het loslaten van gevoelens van woede, spanning en nervositeit. Ylang Ylang brengt evenwicht in het bijzonder tussen mannelijke en vrouwelijke energie en stimuleert positiviteit en vreugde.

• Jasmine (Jasminum officinale) heeft een warme, exotische, bloemige geur die ontspant, kalmeert, opwekt en het zelfvertrouwen verbetert. Jasmine is weldadig voor de huid. Jasmine wordt ook wel de ‘Koningin van de Nacht’ genoemd vanwege de sterke geur tijdens de avonduren. Jasmijn stond vroeger bekend als een afrodisiacum en werd gebruikt voor romantiek en aantrekkingskracht en voor het balanceren van de vrouwelijke energie in het lichaam.

• Geranium (Pelargonium graveolens) heeft een heerlijk opwekkend, kalmerend en bloemige geur. De olie kan helpen bij de vermindering van angst voor verlating, liefde en toewijding. Het vraagt je om meer te accepteren en dus liefdevoller voor jezelf te zijn. Als je meer van jezelf houdt, dan kun jij je volledig inzetten voor het liefhebben van anderen. Het heeft een genezende en rustgevende werking waarin men harmonie kan terugvinden. De olie werkt ontspannend en opwekkend bij mensen die geestelijk uitgeput zijn of een zwak gestel, lichaam of aard hebben. Het helpt ergernis, spanningen en stress te verminderen en op te lossen en helpt om negatieve emoties en herinneringen los te laten. Het geeft rust en hoop, werkt mentaal pijnstillend en brengt een gelukkig, tevreden en opwekkend gevoel.

• Bergamot (Citrus bergamia) heeft een fris, zoete citrus geur die voor velen bekend voorkomt als het kenmerkende aroma in de Earl Grey thee. Het werkt opwekkend, verfrissend en ontspannend en is goed voor het opbouwen van vertrouwen en de verbetering van het humeur. Bergamot laat de behoefte gaan om volledige controle te moeten hebben zodat we gemakkelijker mee kunnen vloeien met de stroom van het leven. Als we kunnen ontspannen en we vertrouwen in het Universum dan kunnen we de angst van het onbekende laten gaan en wordt onze eigen missie duidelijk. Bergamot is opbeurend en ontspannend, het is goed voor het opbouwen van vertrouwen en zelfvertrouwen, het verbeterd het humeur.

• Coriander (Coriandrum sativum) wordt al gebruikt sinds het oude Egypte. Het kan ondersteuning bieden aan een gezonde spijsvertering en bloedsomloop. Coriander staat ons toe om meer geestelijke verlichting te bereiken om verbinding te maken met ons fysieke lichaam zodat we het hart chakra uit kunnen breiden. Het zal ons helpen bij het loslaten van oude overtuigingen zodat we ons kunnen openstellen voor nieuwe energieën. Als we deze transformatie toestaan kunnen we een diepere liefde voor onszelf voelen maar ook een diepere verbinding voelen/krijgen met het goddelijke. Coriander is goed in te zetten voor mensen die te veel en niet goed eten of niet goed voor zichzelf zorgen zoals; over eten, suiker verslaving, eetstoornis et cetera. Dit staat allemaal in verbinding met ons hart en heeft te maken met het vullen van onze leegte en ons gebrek aan eigen-liefde met voedsel.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s