Day 24: Wishlist

Try to make a difference…

Dit is dag 24 van onze ‘revOILution december photo – a – day challenge‘. Tja mijn ‘wishlist’… nu kan ik met een eindeloze lijst van essentiële oliën op de proppen komen die ik nog heel graag zou willen uitproberen (en believe me… die is er) maar het eerste wat bij mij in m’n hoofd opkomt als ik aan een ‘wishlist’ denk is ‘the Young Living Foundation‘. Mijn wens is namelijk om meer betrokken te raken bij het goede werk (zeg ik goede? GEWELDIGE werk) wat Young Living doet met haar foundation. Als sinds het eerste begin dat ik ermee kennis maakte en er over schreef was ik onder de indruk. Wow! Dit is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Dit is waar ik van kinds af aan van gedroomd heb om aan soortgelijke projecten te werken, om soortgelijke projecten te starten.  Love it ❤

Day 24: Wishlist.

day-24-wishlist

Dus vandaag geen recept of pointer welke olie je voor wat zou kunnen gebruiken. Vandaag (en hoe toepasselijk een paar uur voor kerstavond) sta ik stil, en ik hoop dat jij als lezer hier ook bij stil staat, bij wat ik voor andere mensen kan betekenen in plaats alleen voor mezelf.

Weet je dat je tegenwoordig als Young Living gebruiker heel eenvoudig je steentje kunt bijdragen?

Hoe dan? Gewoon door bij je maandelijkse ER order of quick order een kleine donatie te doen door simpelweg het vakje aan te klikken waar staat; ‘Click/select here to round up to the nearest Dollar’. (Bij het afrekenen kun je het aanklikken).

Wat betekent dat nou eigenlijk? Als je voor 37.14 euro hebt besteld en je klikt het vakje aan, dan zal je automatisch 37.50 euro gaan afrekenen. Dat betekent dus dat je een donatie hebt gedaan van 36 cent! En dan zal je misschien denken; het is maar 36 cent. Maar vergeet niet dat we wereldwijd meer dan 2 miljoen gebruikers hebben en als die allemaal een paar cent doneren… reken maar uit!

Je kunt overigens veel meer doneren mocht je dat willen. Onder het vakje ‘Click/select here to round up to the nearest Dollar’ is een vakje waar het het aantal euro’s wat je zou willen doneren kunt invullen. En wat ik ook heel erg leuk vind; je kunt in het vakje eronder aangeven aan welk project je het wilt doneren!

Ik zou zeggen; kijk er eens naar. Voor ons is die paar centen (of euro’s) niet wereldschokkend qua gemis. Maar voor deze mooie projecten waar de Young Living Foundation aan en mee werkt kan het een ongeloof verschil maken!

Zoals je in onderstaand filmpje kunt ziet zijn er afgelopen zomer twee groepen vrijwilligers afgereisd naar Oeganda met de Young Living Foundation voor een humanitaire reis om de partners daar te ontmoeten en om de handen uit de mouwen te steken. Deze partner projecten omvatten onder andere het helpen van het onderbrengen van behoeftige kinderen naar veilige plaatsen en het verstrekken van onderwijs voor weeskinderen samen met de African Hearts organisatie. De Young Living Foundation heeft ook  4.000 muskietennetten  gedoneerd  aan Healing Faith Uganda voor de preventie van malaria en meegeholpen deze op te hangen. Verder zie je de voortdurende inspanningen om het voorkomen van de Jigger-infectie (lees hier wat jiggers zijn) samen met het Sole Hope project en waar de gedoneerde schoenen terecht komen (die wereldwijd op ‘shoe cutting party’s gemaakt en gedoneerd worden).

Op mijn wensenlijstje staat minstens een tripje naar een van deze geweldige projecten. Young Living heeft nog veel meer projecten maar dit is een mooi begin.

Binnenkort ga ik met mijn team een ‘SHOE CUTTING PARTY‘ organiseren en ik zou het geweldig vinden als je erbij bent. Voor slechts 10 euro kun je al een schoentje knippen en doneren. Je mag natuurlijk zoveel mogelijk schoentjes knippen als je wilt. Begin maar vast met het verzamelen van oude spijkerbroeken, hier ligt al een stapel klaar! Hopelijk zien we je dan. Ik zal via de nieuwsbrief laten weten wanneer en waar we de party gaan houden.

Doneer aan het partner project: Sole Hope

Doneer aan het partner project: African Hearts

Doneer aan het partner project: Healing Faith Uganda

Ik ben er super trots op en dankbaar voor dat ik bij de Young Living familie mag horen!

Je kunt nog steeds aan de challenge meedoen en op elk gewenst moment inspringen. Hoe het ook alweer werkt? Hier staat de challenge omschreven. En ook leuk om te weten… voor degene die deze challenge alle 31 dagen volhouden verloten we wat leuke prijsjes! Have fun!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s