Day 20: Germs

Krachtpatser…

Dit is dag 20 van onze ‘revOILution december photo – a – day challenge‘. Als je aan ‘germs’ denkt dan denk je onmiddellijk, althans ik, aan onze populaire blend ‘Thieves’. Ik zou dan ook heel graag een mooi epistel schrijven over de mogelijkheden van deze bijzondere blend, maar omdat we met handen en voeten gebonden zijn aan de compliant wetgeving kan ik dat helaas niet doen op de manier waarop ik graag zou willen. Thieves is een samengestelde blend die bestaat uit Cinnamon Bark, Clove, Lemon, Rosemary en Eucalyptus Radiata. Als je wilt weten wat deze oliën, afzonderlijk van elkaar, allemaal voor je kunnen betekenen doe dan eens een onderzoek naar de kracht en de werking van deze bijzondere oliën. Niet voor niets wordt hij hier in huis de ‘krachtpatser’ genoemd en zodra het snotterseizoen aanbreekt staat Thieves voor ons klaar. En buiten het feit dat het een krachtpatser is ruikt hij echt goddelijk en is daardoor een van mijn favoriete oliën! Love it ❤

Day 20: Germs.

day-20-germs

Wat maakt Thieves nou zo bijzonder? Thieves helpt je je lichaam op een natuurlijke manier te ondersteunen en helpt je het zelfherstellende vermogen aan te spreken waardoor je lichaam de ziektekiemen te lijf kan.

Hoe gebruik ik Thieves altijd?

  • Vooral in het snotterseizoen smeer ik ’s ochtends en ’s avonds een druppel Thieves onder het zachte gedeelte van van mijn voeten (net onder mijn tenen) om mijn immuunsysteem te stimuleren.
  • Thieves gaat hier, vaak met Purification, in de diffuser zodra wij, of mensen in onze omgeving, beginnen te snotteren.
  • Thieves is mijn favoriete olie, samen met Orange, om de ochtend te beginnen in een eetlepel biologische kokosolie – het zogenaamde oilpulling.
  • Zodra de wanden in de badkamer weer een grijze waas op de tegels krijgen (we hebben helaas geen raam in de badkamer dat open kan) zet ik onmiddellijk de diffuser in de badkamer met Thieves erin.
  • Als ik problemen heb in mijn mond gebruik ik altijd een druppel Thieves op mijn tandpasta (maar sinds ik met Thieves tandpasta m’n tanden poets heb ik hier geen last meer van gehad).
  • Zoals je in dag 8 van de photo – a – day challenge hebt kunnen lezen gebruik ik Thieves ook heel erg graag in mijn homemade schoonmaakmiddelen.
  • Heb je toevallig de Thieves Vitality in huis uit Amerika? Dan mag je hem als voedingssupplement innemen om je immuunsysteem te boosten, of met een eetlepel honing innemen, samen met Lemon + en Peppermint + om je keel te smeren. Ook erg lekker met een druppeltje Lemon + in je afgekoelde thee (samen met een schijfje verse gember!).

Thieves werd samengesteld op basis van een onderzoek over vier dieven in Frankrijk die zichzelf beschermden bij het beroven van slachtoffers van de pest. Deze blend werd op een universiteit getest en bleek zeer effectief te zijn bij de ondersteuning van het immuunsysteem en een goede gezondheid. Diffusie van een paar druppels Thieves in een kamer zal heel snel zorgen voor het zuiveren en het reinigen van negatieve emoties en trillingen. Spray in een emotioneel geladen kamer of in een werkruimte, of gebruik het in een reinigend spiritueel ritueel. Dit is een fantastische olie voor als we het gevoel hebben, dat we extra bescherming nodig hebben wanneer er onzekerheid of angst in de lucht hangt. Gebruik het ook wanneer wereldgebeurtenissen zoals natuurrampen, oorlog of terroristische dreigingen ons bestaan bedreigen.

Je kunt nog steeds aan de challenge meedoen en op elk gewenst moment inspringen. Hoe het ook alweer werkt? Hier staat de challenge omschreven. En ook leuk om te weten… voor degene die deze challenge alle 31 dagen volhouden verloten we wat leuke prijsjes! Have fun!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s