Day 17: Mood

Be happy!!

Dit is dag 17 van onze ‘revOILution december photo – a – day challenge‘. Toen ik net begon met de oliën van Young Living las ik alles wat los en vast zat (nog steeds eigenlijk, je leest en leert elke dag wel wat nieuws). Ik was vooral veel aan het zoeken op Pinterest en een van de eerste recepten die ik tegenkwam was het ‘Happy Protocol’ van Gary Young. Dus ben ik gaan sparen voor de ‘Feelings’ kit (die kocht ik van mijn eerste gespaarde punten, yeah!) maar daar zat de White Angelica niet in. En die bleef een behoorlijke tijd out of stock… what a bummer. Gelukkig kon ik van een van onze olie-diva’s een flesje overnemen en toen ik eindelijk beginnen met dit ‘Happy Protocol’. Wow! Wat een ge-wel-dig begin van de dag.  Love it ❤

Day 17: Mood.

day-17

Het ‘Happy Protocol’ bestaat uit 4 oliën; Valor, Harmony, Joy en White Angelica en is de ideale start van je dag. Be happy!! ❤

1) Begin met de Valor: begin met een druppel in je handpalm, wrijf in je handen en plaats ze als een kommetje over je neus en mond en adem diep in. Wrijf een druppel in je nek en op je linker pols. Houd je polsen een aantal minuten op elkaar om je lichaam in balans te brengen. Wanneer je dit doet sta dan even stil bij deze dag; wat zijn je intenties voor deze dag, wat wil je bereiken?

2) Harmony: begin met een druppel in je handpalm, wrijf in je handen en plaats ze als een kommetje over je neus en mond en adem diep in. Smeer een druppel op je zonnevlecht chakra (net boven je navel) om je hoofd tot rust te brengen en voor de bevorderdering van positieve gevoelens.

3) Joy: begin met een paar druppels in je handpalm, wrijf in je handen en plaats ze als een kommetje over je neus en mond en adem diep in en leg dan je handen op je hart chakra voor een gelukzalig gevoel van lichaam en geest.

4) White Angelica: begin met een paar druppels in je handpalm, wrijf in je handen en plaats ze als een kommetje over je neus en mond en adem diep in en veeg dan zachtjes van boven naar beneden langs je lichaam om een ‘schild’ van bescherming aan te brengen.

Enjoy!

Valor. De verschillende oliën in deze blend werd gemaakt op basis van een studie naar Romeinse soldaten. De Romeinen ontdekten namelijk dat wanneer ze deze oliën onder hun voeten en op de schouders gebruikte dit hen moed gaf. Met deze ‘onbevreesdheid’ veroverden de Romeinen de Westerse wereld. De Romeinen constateerde dat deze mix van oliën de eigenschap had om de wervelkolom te stimuleren en daardoor zichzelf te corrigeren, door er alleen maar even aan te ruiken. Wanneer het lichaam, de geest en de ziel samen uitgelijnd zijn, zijn we in staat om ons open te stellen voor het los laten van emotionele obstakels die ons tegen houden als we ‘vast zitten’. Valor heeft het vermogen om ons het gevoel van eigenwaarde en moed vanuit het hart te geven, om emoties los te laten die ons tegen kunnen houden in ons leven. Wanneer we gestrest, bezorgd of angstig zijn, creëren we meerdere emotionele en hormonale onevenwichtigheden in ons lichaam en dat kan zich gaan ontwikkelen in lichamelijke aandoeningen zoals pijn of structureel verkeerde uitlijning.

Harmony geeft balans tussen de chakra’s en de energiecentra. Harmony is een hele sterk spiritueel en emotioneel oliemengsel. Het bevordert en helpt bij het creëren van harmonie en in alle gebieden van ons leven, ongeacht wat uit balans lijkt te zijn. Onze fysieke, emotionele en spirituele lichamen komen samen om harmonie in de wereld om ons heen te geven. Wanneer we uit balans zijn in één van de gebieden van ons leven, dan lijden de andere gebieden daar onder. Harmony helpt ons om de verbindingen te herstellen door een balans te vinden tussen de energiecentra of de chakra’s. Zodra dit gebeurt in ons lichaam kan de energie opnieuw stromen en voelen we ons meer in evenwicht. Harmony kan mensen helpen die worden genegeerd in hun leven. Het kan ook helpen bij het vrijgeven van vijandigheid of angst om gestraft te worden. De meeste van deze emoties vloeien voort uit het ontbreken van liefde of mededogen voor zichzelf. Harmony zal helpen in het herstel van hoop en geloof in jezelf.

Joy is een luxueuze, exotische mix die magnetische energie creëert en het hart vreugde brengt en een gevoel van romantiek geeft. Het heeft een positieve werking op je emoties en stemming. Het kan je helpen bij verdriet, depressie en andere emotionele gevoelens en herinneringen. Gebruik je het als een parfum, dan is het een verleidelijke en onweerstaanbare geur die romantiek en samenhorigheid oproept. Het voordeel van deze olie is dat de geur lang blijft ‘hangen’ en dus heb je er maar weinig van nodig. Bij gebruik in een diffuser, werkt het verfrissend en opwekkend. Joy bevordert de emoties die horen bij liefde, geluk en vertrouwen. Het helpt met het loslaten van emotionele blokkades van de liefde, eigenliefde en het delen van liefde en vertrouwen. Het helpt ons ook met het los laten van leed en depressie die is opgeslagen in het hart en de longen.

White Angelica is een kalmerende en verzachtende blend die gevoelens van bescherming en veiligheid bevordert. Het combineert oliën die al eeuwen gebruikt worden om het aura te verbeteren, wat een gevoel van sterkte en uithouding geeft. Het is bekend om zijn eigenschappen voor energetische bescherming, een soort schild voor negatieve energie of verstorende gedachten. Veel mensen gebruiken het dan ook als bescherming tegen negatieve energie. White Angelica zorgt voor het loslaten van negatieve emoties en zal bescherming en kracht bieden voor het bereik van een grotere bewustwording van onze eigen krachten.
Ook wordt de olie vaak gebruikt in helend werk, niet alleen omdat het de emotionele zuivering vergemakkelijkt, maar ook omdat het de therapeut beschermd tegen negatieve energieën en emoties van mensen om hen heen. Dit is erg belangrijk bij het uitoefenen van helend werk want als we andere energieën oppakken en of voelen, dan kunnen we het helen niet vergemakkelijken van anderen of van onszelf. Het is dus belangrijk om gecentreerd en beschermd te blijven.
White Angelica heeft een meetbare elektrische frequentie van 89 MHz dat de hersenfrequentie overschrijdt. Het werkt als een krachtig schild tegen elektromagnetische vervuiling die een negatieve invloed hebben op de hersengolven. Dit is vooral belangrijk als je veel tijd besteed aan een mobiele telefoon, achter een computerscherm, of in de buurt van frequentie palen, zendmasten et cetera bent.

Je kunt nog steeds aan de challenge meedoen en op elk gewenst moment inspringen. Hoe het ook alweer werkt? Hier staat de challenge omschreven. En ook leuk om te weten… voor degene die deze challenge alle 31 dagen volhouden verloten we wat leuke prijsjes! Have fun!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s