Day 15: My FAV oil

When in doubt…

Dit is dag 15 van onze ‘revOILution december photo – a – day challenge‘. Dit vind ik het een hele moeilijke, ik heb zoveel favoriete oliën die ik dagelijks gebruik, het is zo goed als onmogelijk om er eentje uit te pikken. Maar goed; de photo challenge is ‘mijn favoriete olie’ –  dus heb ik me vandaag laten leiden door mijn gevoel. So Believe it is! Love it ❤

Day 15: My FAV oil.

day-15-fav

Believe is een blend van Young Living (bestaat uit; Idaho Balsam Fir, Idaho Blue Spruce, Coriander, Bergamot, Frankincense, Ylang Ylang en Geranium) die ik de afgelopen weken veelvuldig gebruik omdat het voor mij deze dagen meer overleven dan leven is (iets met mijn gezondheid, lang verhaal). En daardoor kun je het vertrouwen in jezelf (vooral in je lichaam) wel eens kwijtraken en Believe helpt me voorbij de obstakels te kijken, te blijven focussen op de toekomst en vooral om in mezelf te blijven geloven. Ik gebruik hem dagelijks in mijn diffuserketting (ruikt goddelijk, geeft me echt kracht), maar hij gaat ook in de diffuser en ik smeer hem zo nodig op elke chakra op mijn lichaam. Believe is absoluut mijn favoriete olie op dit moment! ❤

Quote Theodore Rooselvelt; ‘Believe in yourself and you’re halfway there’…

Believe is een samengestelde blend met onder andere Idaho Blue Spruce en Ylang Ylang van de Young Living boerderij in Ecuador en heeft een plezierige aroma dat zowel aardend als opwekkend is. Idaho Balsam Fir en Frankincense kunnen zorgen voor gevoelens van kracht en geloof. Believe is een opwekkende mix dat een stabiliserend en balancerend effect heeft op emoties. Het kan helpen om gevoelens van wanhoop te overwinnen en door te gaan naar een hoger bewustzijnsniveau. Als je de emotionele tegenslagen en barrières achter je kunt laten, dan kan je je ware capaciteit bereiken. Believe kan ons helpen los te komen van de emoties van oneerlijkheid, wanhoop en ontoereikendheid; en wekt positieve emoties van hoop en inspiratie op. Het helpt ons te realiseren en geloven in de oneindige mogelijkheden in onszelf, zodat we mondiger kunnen worden.

PS: Omdat ik op Facebook de vraag kreeg waar ik deze leuke diffuserketting heb gekocht deel ik mijn ‘secret store’ met jullie. Je kunt ze hier op AliExpress vinden. Enjoy!

Je kunt nog steeds aan de challenge meedoen en op elk gewenst moment inspringen. Hoe het ook alweer werkt? Hier staat de challenge omschreven. En ook leuk om te weten… voor degene die deze challenge alle 31 dagen volhouden verloten we wat leuke prijsjes! Have fun!!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s