Day 14: NingXia Red

Super powerrr…

Dit is dag 14 van onze ‘revOILution december photo – a – day challenge‘. Waar ik ’s ochtends ontzettend van kan genieten is mijn shotglaasje NingXia Red bij het ontbijt (of eigenlijk na het ontbijt – save the best for last) en dat doe ik dan na de lunch nog een keer dunnetjes over. NingXia Red is een waar superfood drankje en dat merk ik dan ook echt! Mijn huid ziet er beter uit, mijn nagels zijn harder, mijn haar groeit als kool, ik slaap beter, heb minder ontstekingshaarden in mijn lichaam en ik voel me er energieker door. Hoe ik kan weten dat het door de NingXia Red komt? Zodra ik een paar dagen zonder zit kak ik letterlijk in… vandaar dat het voor mij belangrijk is om mijn dagelijkse shotjes NingXia Red te drinken.  Love it ❤

Day 14: NingXia Red.

day-14

Ik vind het ook altijd heerlijk om wat druppels essentiële olie toe te voegen. Het is eigenlijk niet nodig, NingXia Red is ‘oil infused’ met Orange, Tangerine, Yuzu en Lemon, maar ik vind het lekker om er wat druppels Lemon (of Orange, Tangerine of Peppermint) aan toe te voegen. En een extra boost voor mijn immuunsysteem kan natuurlijk geen kwaad. Enjoy!

Lees hier alles over de geschiedenis van NingXia Red en hier wat de ingrediënten zijn en hoe bijzonder het drankje is. In een aparte blog heb ik de veelgestelde vragen over NingXia Red omschreven, deze vind je hier.

Je kunt nog steeds aan de challenge meedoen en op elk gewenst moment inspringen. Hoe het ook alweer werkt? Hier staat de challenge omschreven. En ook leuk om te weten… voor degene die deze challenge alle 31 dagen volhouden verloten we wat leuke prijsjes! Have fun!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s