Gastblog: Stefanie de Vries

Lavender en Stress Away na de Sint-drukte…

sinterklaasOh wat een heerlijke tijd, die sinterklaastijd… 3 kinderen die nog volop geloven. En dus ontzettend gespannen zijn. Elke avond het sinterklaasjournaal…schoentjes zetten, pakjesavond… Deze mama geniet enorm van deze tijd, maar is ook erg blij dat Sinterklaas en zijn Pieten weer vertrokken zijn naar Spanje…want veel langer moest het maar niet duren.

Van Nancy Elizabeth kreeg ik een paar weken geleden een pakketje met olietjes om te testen en daar volgen nog wat blogs uit, maar deze ervaring vond ik te bijzonder om niet direct te delen.

Neem de ‘day after’ een druk sinterklaasweekend. Vermoeide, gespannen, overprikkelde kinders. Al weken heeft mijn jongste slapeloze nachten, want oh die sinterklaas! Hyper de pieper was ze… want waar moeten we het eerst mee spelen. Na een lange dag besloot ik ze lekker in bad te doen met wat van de essentiële olie van de Olie Lounge. Ik koos voor Lavender want lavendel staat bekend om zijn ontspannende werking en helpt de slaap te bevorderen. Mijn middelste en jongste wilden wel samen in bad. Ik heb de olie gemengd met wat melk want, zo las ik op internet, anders blijft de olie op het water liggen.

Ik heb het bad lekker warm gemaakt en zo gingen ze samen in bad. Waar ze normaal een hele feestelijke badsessie hebben met veel plezier en veel gespetter, lagen ze nu allebei op hun rug heel ontspannen een beetje te drijven. Niet de hele tijd hoor, maar zeker een minuut of 5. Toen ik zei dat ze er bijna uit moesten sputterden ze ook niet tegen, maar gingen ze rustig staan, stapte eruit om zich af te drogen en de pyjama’s aan doen. Zou dat nou echt aan de olie liggen die in hun bad zat? Wonderlijk wel…

Ik heb daarna hun voeten gemasseerd met Stress Away. Ik heb 1 druppel Stress Away op 6 druppels V-6 olie gebruikt. Mijn jongste sliep de nacht heerlijk door en stond ontspannen op en mijn middelste heeft heerlijk geslapen en stond ook fijn weer op. Wat een superervaring! En fijn om zo bewust met de kinderen om te gaan.

lavender psd-stress-away-tekst

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s