Day 7: My 1st oil

My first my last my everything…

Dit is dag 7 van onze ‘revOILution december photo – a – day challenge‘. En dat is niet zo’n moeilijke! Twee dagen nadat ik de PSK in huis had gekregen (en meteen helemaal verliefd op de olietjes was geworden. Ik had eindelijk na een zoektocht van jaren – en een flinke investering in heerlijke ‘geurwatertjes’ die achteraf bepaald geen therapeutische kwaliteit essentiële oliën bleken, gevonden waar ik naar op zoek was! En omdat ik van die geweldige verhalen over de Endoflex had gelezen heb ik die meteen besteld. Geen spijt van gehad!! Sterker; ik gebruik hem nog dagelijks om me door de dagen heen te trekken en als ondersteuning voor m’n hormonale disbalans. Love it ❤

Dag 7: My 1st oil.

day-7

EndoFlex biedt ondersteuning voor het behoud van de algehele vitaliteit door de combinatie van essentiële oliën dat diverse systemen in het lichaam ondersteunen (endocriene klieren (hormonen), bloedsomloop, luchtwegen, zenuwstelsel, voortplantingsorganen enzovoorts). EndoFlex ondersteunt het hormoonstelsel en is emotioneel kalmerend en brengt balans. EndoFlex promoot gevoelens van ontspanning, balans en eigenwaarde. Het helpt ons met het loslaten van emoties die horen bij ziekte, moeheid, controle en vast zitten. De olie zal je helpen om balans te vinden tussen pret maken en serieus zijn, je kunt het verleden loslaten en openstaan voor nieuwe manieren en inzichten zodat je verder kan.

Hoe te gebruiken? 
Je kunt een aantal druppels (verdund met een plantaardige draagolie) over je bijnieren smeren (op je rug ongeveer 2cm onder je bh bandje) of over je schildklier. Maar natuurlijk ook onder je voeten op de punten die corresponderen met je bijnieren en/of schildklier en de VitaFlex techniek gebruiken. Zelf heb ik de olie 1 op 4 verdund een een rollerball op het flesje gezet. Super handig. Enjoy!!

Je kunt nog steeds aan de challenge meedoen en op elk gewenst moment inspringen. Hoe het ook alweer werkt? Hier staat de challenge omschreven. En ook leuk om te weten… voor degene die deze challenge alle 31 dagen volhouden verloten we wat leuke prijsjes! Have fun!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s