Day 6: Focus

Wanneer je er met je hoofd niet helemaal bij bent…

Dit is dag 6 van onze ‘revOILution december photo – a – day challenge‘. Er zijn een hoop oliën, of combinaties van oliën, die ik gebruik als ondersteuning om extra te kunnen focussen, dat is bijvoorbeeld; Brainpower, Peppermint en Lemon (in de diffuser!), Sacred Mountain, Lavender Vetiver en Cedarwood (in een rollerflesje – van elk 10 druppels en 30 druppels draagolie erbij). Maar mijn favoriet is de Clarity blend van Young Living. Als ik een blog moet schrijven en de woorden vloeien niet soepeltjes over het scherm vul ik de USB diffuser met wat druppels Clarity (of als ik achter de pc zit ruik ik gewoon aan het flesje) en binnen nog time heb ik m’n blog af en gepubliceerd. Love it ❤

Extra focus nodig? Give Clarity a try! Enjoy!!

Dag 6: Focus.

day-6

Clarity olie zal degene helpen die moeite hebben met het leren van nieuwe stof of moeite hebben om wijzigingen aan te brengen in hun gewoontepatronen. Het geeft je de mentale helderheid en de focus die nodig is om verandering te overwinnen en bij het omarmen van leren op een nieuw niveau. Deze olie maakt de geest helder en bevordert de waakzaamheid. Het bevat de stimulerende oliën Peppermint en Rosemary, die veel gebruikt worden ter bevordering van een scherpe geest. Een studie, uitgevoerd door Dr. William N. Dember van de Universiteit van Cincinnati, toonde aan dat het inademen van pepermuntolie de mentale nauwkeurigheid van studenten met 28 % verhoogde. Clarity kan ook helpen om alert en wakker te blijven wanneer je vermoeid bent en slaperig wordt.

Je kunt nog steeds aan de challenge meedoen en op elk gewenst moment inspringen. Hoe het ook alweer werkt? Hier staat de challenge omschreven. En ook leuk om te weten… voor degene die deze challenge alle 31 dagen volhouden verloten we wat leuke prijsjes! Have fun!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s