Day 3: Roller ball

Happy rolling…

Dit is al weer de derde dag van onze ‘revOILution december photo – a – day challenge‘. Vandaag deel ik mijn favoriete roller ball recept met jullie! Regelmatig maak ik mijn eigen blends met Young Living oliën en dan zet ik altijd een roller ball op het flesje. Handig… je gooit het flesje in je tas en zonder je handen vies en plakkerig te maken kun je je favoriete blend gebruiken. Love it ❤

Dag 3: roller ball.
day-3

Happy Camper roller ball recept:

• 10 druppels Joy
• 10 druppels Orange
• 10 druppels Bergamot
• 30 druppels V-6 olie

Buiten het feit dat deze blend goddelijk ruikt, sleept het me altijd door dagen heen wanneer de verveldende ‘winterblues’ toeslaat. Enjoy!!

Joy: bevordert de emoties van liefde, geluk en vertrouwen. Het helpt met het loslaten van emotionele blokkades van de liefde, eigenliefde en het delen van liefde en vertrouwen. Het helpt ons ook met het loslaten van leed en depressie die is opgeslagen in het hart en de longen.

Orange: versterkt de ik-kracht, het zelfbewustzijn en de levenslust. Vooral bij mensen die vaak verkrampt en angstig zijn, geeft het intuïtie en humor om over belangrijke situaties te kunnen lachen. Daardoor lossen spanningen vaak al op en kan men in veel situaties zelfbewuster optreden. In tijden van stress of hectische tijden geeft de olie weer gemoedsrust, vreugde en vrolijkheid.
Het trekt je zacht uit een psychisch dal en lost angsten en een tekort aan zelfvertrouwen zacht op. Het geeft weer ruimte aan creativiteit en harmoniseert verschillende stemmingen, als er veel mensen in een ruimte verblijven. De vrucht voedt het lichaam, de olie de ziel.

Bergamot: laat de behoefte gaan om volledige controle te moeten hebben, zodat we gemakkelijker mee kunnen vloeien met de stroom van het leven. Als we kunnen ontspannen en we vertrouwen in het universum dan kunnen we de angst van het onbekende laten gaan en wordt onze eigen missie duidelijk. Daarom kan deze olie helpen wanneer we problemen hebben met afhankelijkheid of dwangmatigheid dat meestal samen gaat met roken, drugs of alcohol. Omdat deze olie het hartchakra opent en verheffend is voor de geest, verminderd het de stress en spanning in de geest, ziel en lichaam. Breng de olie aan op de hartstreek om deze patronen te laten gaan en het omarmen van relaties (van jezelf en anderen). Bergamot is verheffend en ontspannend, het is goed voor het opbouwen van vertrouwen en zelfvertrouwen en het verbeteren van je humeur.

Je kunt nog steeds aan de challenge meedoen en op elk gewenst moment inspringen. Hoe het ook alweer werkt? Hier staat de challenge omschreven. En ook leuk om te weten… voor degene die deze challenge alle 31 dagen volhouden verloten we wat leuke prijsjes! Have fun!!

 

Advertenties

Een gedachte over “Day 3: Roller ball

  1. Pingback: Day 9: Daily routine |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s