Day 2: Oils on the go

Voor onderweg…

Gisteren is onze ‘revOILution december photo – a – day challenge‘ van start is gegaan en die ben ik begonnen met een selfie met drie van mijn favoriete oliën die ik dagelijks gebruik. Vandaag geen selfie maar wel mijn favoriete olietjes om in mijn water te drinken…

Dag 2: Oils on the go

day-2Sinds ik deze prachtige fles heb gewonnen sleep ik hem overal mee naar toe. Gewoon water is maar gewoon water dus ik leuk het op met een schijfje citroen en wat verse munt en uiteraard enkele druppels essentiële olie van Young Living.

Favoriet bij mij zijn:
Lemon (boost voor m’n immuunsysteem, geeft energie en reinigt m’n lever)
Peppermint (weerhoudt me ervan de hele dag te willen snaaien en houdt me wakker)
Grapefruit (helpt me vet te verbranden en boost m’n immuunsysteem)
Tangerine (helpt me m’n lymfestelsel gezond te houden en vocht af te drijven).

Oh… en het smaakt natuurlijk ook gewoon heerlijk fris! 🙂

Ik zet de fles met bronwater aangevuld met een schijfje citroen en wat takjes verse munt de avond van te voren al in de koelkast. En als ik het ’s ochtends uit de koelkast haal bepaal ik welke olie of oliën ik die dag wil drinken. Vandaag had ik gekozen voor de combinatie Lemon/Peppermint. Van elk 2 druppels… Heerlijk!

Alle vier deze oliën zitten in de nieuwe PLUS lijn van Young Living die gelabeld zijn als ‘Food Supplement’ en dus veilig zijn om in te nemen. Enjoy! 🙂

Let op dat je citrusoliën nooit uit een plastic glas of flesje drinkt! Citrusolie kan het plastic aantasten.

Je kunt nog steeds aan de challenge meedoen en op elk gewenst moment inspringen. Hoe het ook alweer werkt? Hier staat de challenge omschreven. En ook leuk om te weten… voor degene die deze challenge alle 31 dagen volhouden verloten we wat leuke prijsjes! Have fun!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s