Winnaar Dewdrop diffuser

And the winner is…

Ruim twee weken geleden postte ik de ‘Let’s play giveaway‘ actie. Ik vond het weer tijd om wat weg te geven en deze keer ging het om een van mijn meest favoriete producten van Young Living; de Dewdrop diffuser met een waarde van bijna 70 euro. Elke dag staat hij hier te pruttelen, soms wel 4x per dag en dat gun ik een van jullie ook!

De spelregels waren duidelijk; bestel met mij mee en bij elk flesje dat je besteld gaat je naam in de pot. Er zijn 9 mensen die met mij hebben mee besteld en daar kan er maar 1 de winnaar van zijn….

And the winner is (tromgeroffel…):

and-the-winner-is

Van harte gefeliciteerd NAOMI DE JONG!! Je hebt de Dewdrop diffuser gewonnen en ik wens je er ongelooflijk veel plezier mee!! Zodra je olie binnen is stuur ik deze samen met de diffuser naar je toe.

Hier kun je de uitslag van de loterij vinden.

Voor iedereen die deze ronde niet hebben gewonnen; bedankt voor het meedoen! Stay tuned want zeer binnenkort ga ik weer wat leuke cadeautjes weggeven!  ❤

Zoals je hierboven al kunt lezen staat de diffuser hier soms wel 4x per dag te pruttelen. Wat zijn mijn favoriete combinaties en wanneer gebruik ik ze het liefste is een vraag die ik vaak krijg. Hieronder het antwoord:

In de ochtend staat de diffuser aan om wakker te worden. Vaak met de combinatie Lemon en Peppermint – vooral als ik aan de ‘bak’ moet maar geen energie heb. Of met de combinatie Joy en Stress Away – heerlijk ontspannen wakker worden om niet meteen dat ‘moeten’ knopje aan te hoeven zetten.

In de middag gaat hij vaak aan met de olie Sacred Mountain of Clarity – deze oliën kunnen mij heel erg helpen als ik bijvoorbeeld een blog moet schrijven en het net even niet soepel genoeg gaat in mijn bovenkamer. Of een paar druppels Abundance met Citrus Fresh of Bergamot als ik plannen aan het maken ben voor mijn team en bezig ben mijn doelen op te schrijven. Of als ik wat snotterig ben gaat er RC in combinatie met Peppermint in, of Thieves in combinatie met Purification.

In de avond is het vaak of een combinatie in de diffuser om te relaxen met hubby; Lavender met Stress Away of met Peace & Calming, of nu tijdens de wintermaanden in aanloop naar kerst heb ik een nieuwe ‘verslaving’ ontwikkeld; Cinnamon Bark (goddelijk!!!) met Christmas Spirit en een citrus olie erbij (Orange, Tangerine, Lemon, Bergamot etc.) of juist een kruidige olie erbij (Clove, Nutmeg, Ginger). Het ruikt dan echt zo heerlijk in huis… stukje zelfgebakken appeltaart en een dampende kop warme chocomelk met een toef (kokos)slagroom en ik zit snorrend als een tevreden kat op de bank!

Naast het bed staat ook een diffuser en die gaat steevast aan zodra ik een voet in de slaapkamer zet. Er zit altijd een combinatie in van; Cedarwood, Lavender, Ylang Ylang, Stress Away, Peace & Calming, Orange, Bergamot, Vetiver. Uiteraard niet allemaal tegelijk, maar ik kies er altijd, net hoe mijn pet staat, 2 uit die ik op dat moment nodig acht.

Nu zijn er natuurlijk ongelooflijk veel combinaties die je in de diffuser kunt gebruiken, dit zijn slechts enkele voorbeelden. Zoek eens op Pinterest naar ‘diffuser blends young living‘ en je zult versteld staat van de mogelijkheden! Leuk om uit te proberen ook…

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s