Q and A

Let’s chat

q-and-aLeuk! Onze eerst Q and A op onze Facebookpagina.

Tegenwoordig kun je echt van alles en nog wat vinden op Internet. Handig maar soms ook gewoon niet. Er wordt veel desinformatie het net opgeslingerd wat nogal wat verwarring kan zaaien. Zo wordt er ook van alles geschreven over essentiële oliën (of etherische oliën, ik heb het vertaald van het Engelse woord ‘essential oils’ maar we hebben het over hetzelfde) maar de ene essentiële olie is de andere niet. En Young Living… die speelt in een heel andere ‘league’ en is absoluut niet te vergelijken met de olietjes die je, lekker goedkoop, in de winkel kunt aanschaffen. 

Heb jij nou een prangende vraag waar je het antwoord maar niet op kunt vinden, of wil je weten wat het ‘Seed to Seal’ nou eigenlijk inhoudt of waarom Young Living het label ‘biologisch’ niet voert? Vraag het ons. Speciaal voor dit soort vragen, maar ook vragen over netwerkmarketing en de business opportunities die Young Living biedt, hebben we komende donderdag 24 november van 19.00 tot 20.00 uur een speciale Q and A op de Facebookpagina van de Olie Lounge.

Dus… barst los, let’s chat, vraag alles wat je ooit hebt willen weten en wij zullen je zo goed mogelijk te woord staan. Kijk er naar uit om je vragen te beantwoorden! Tot dan!

Schrijf in je agenda: Q and A op de Facebookpagina van de Olie Lounge: donderdag 24 november van 19.00 tot 20.00 uur.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s