Gastblog: Caroline – Joy en Orange

Joy en Orange

Toen ik de oproep voor gastblogger las, dacht ik meteen “Dit is mij op het lijf geschreven!”. Ik vind bloggen leuk, maar een eigen blog kost me te veel tijd en ik vind zo veel dingen leuk, dat m’n eigen blogs altijd een rommeltje worden. Ook ben ik al enigszins bekend met Young Living, ik heb de starterskit en ben daar super blij mee. Dit is een uitgelezen kans om eens wat andere dingen te proberen.

Van Nancy Elizabeth / de Olie Lounge kreeg ik verschillende dingen om uit te proberen en hierover zullen ook nog blogs volgen, maar vandaag wil ik jullie vertellen over de combinatie van Joy en Orange.

img_4189 img_4185

Doordat er in mijn privéleven nogal wat aan de hand is (geweest), zit ik niet altijd even lekker in mijn vel en toen Nancy me vroeg wat ik voor mezelf zou willen proberen, gaf ik haar dat aan. Ze koos voor mij de oliën Joy en Orange en stuurde me een prachtige diffuser-ketting waar ook al wat Joy in zat.

Toen ik het pakketje open maakte, heb ik staan huilen. Dat geeft al aan wat voor emo-koe ik kan zijn. De ketting ruikt heerlijk met alleen de Joy er in, heel erg bloemig. Nou ben ik niet zo’n bloemig type, dus na aan het flesje van de Orange geroken te hebben, druppelde ik die er bij. Samen zijn ze heerlijk in balans en is het net of je een damesparfum op hebt. Alleen van de geur werd ik al blij! Succes dus.

’s Avonds ging ik stappen met een vriendin en even twijfelde ik of ik de ketting om zou houden. Drukte, dansen, zweten, is dat wel handig?

Ik had natuurlijk ook de olie uit het flesje op m’n polsen, in m’n nek of eventueel zelfs in m’n kruin te druppelen, maar ja, dansen en zweten hè.  Nu weet ik wat de oliën intrekken en dan ook z’n wering hebben, maar die geur! Die was voor mij even heel belangrijk. Ik  heb er voor gekozen om hem om te houden, maar hem op m’n huid te dragen, onder m’n kleding. Wat is dit een goede keuze geweest!

Gedurende de avond en nacht heb ik regelmatig de hanger even tevoorschijn gehaald om er aan te ruiken en hem daarna weer terug laten vallen onder m’n shirt.
Steeds als alles om me heen even te overweldigend werd, bracht die geur me weer terug bij mezelf. Ik weet het, het klinkt misschien zweverig, maar het werkte op dat moment echt zo.

De vriendin waar ik mee op stap was moest lachen als dat ding weer te voorschijn kwam, het moet er vast raar uit gezien hebben. Zij is op de hoogte van wat er allemaal speelt en waar de ketting voor is.

In de dagen er na, zwakte de geur steeds een beetje meer af, maar maandag op mijn werk was de geur nog sterk genoeg dat mijn hoogsensitieve collega hem rook en gelijk zei: “Daar word je blij van!”
Doel bereikt.

Ik ben kleuterjuf en sta voor een groep van momenteel 23 kids in een heerlijke groep. Maar je kan je voorstellen dat 23 van die druktemakers soms ook overweldigend kunnen zijn. Zelfs voor een professional. Gedurende mijn werkdag snuffel ik regelmatig aan m’n ketting en ook dan ben ik weer terug bij mezelf en kan ik er weer tegen aan.

Nu draaien de oliën absoluut niet alleen om de geur. Ik heb zelfs al meerdere keren gelezen dat je de olie die je het minst lekker vindt ruiken, het hardst nodig zou hebben, maar in dit geval doet de geur zo veel met me. In de tussentijd heb ik de olie ook op m’n polsen gesmeerd, maar daar ben ik de geur zo snel kwijt dat ik dat zonde vind. En omdat ik de geur zo belangrijk vind, durf ik m’n ketting niet thuis te laten. Het is inmiddels een vast onderdeel van m’n outfit.

Ik ben er nog lang niet, maar deze oliën helpen zeker…!

de-happy-oils

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s