Even voorstellen: Ons team!!

Say ‘Hello’ to our team… 

Wat begon als een persoonlijke zoektocht naar alternatieven voor mijn gezondheid mondde al snel uit in de geboorte van mijn blog ‘de Olie Lounge’. Omdat ik al heel snel doorhad en ontdekte dat de essentiële oliën van Young Living mij en mijn familie op een natuurlijke manier konden helpen bij de ondersteuning van onze gezondheid bracht ik al snel, zonder dat ik er erg in had, mensen op het pad van Young Living. Sommige van deze mensen zijn net zo enthousiast als ik en gezamenlijk vormen we dit team.

Met gepaste trots stel ik hier team DROP IT aan jullie voor… stuk voor stuk bevlogen mensen. Mensen met een verhaal, mensen met een doel, mensen die niet voor niets op mijn pad zijn gekomen en mensen waar ik trots op ben dat ze ervoor gekozen hebben om deel uit te willen maken van dit team. Als je aan het olie avontuur gaat beginnen (het begint altijd bij het bestellen van een PSK) denk dan goed na over wie je als coach zou willen hebben. Bij wie voel je je op je gemak, wie vertrouw je en wie heeft jouw pad gekruist… ik geloof niet in toeval, alles gebeurt met een reden.


Hi mijn naam is Carla (54) en ik ben moeder van 3 kinderen. Elaine (18), Aimee (15) en Guillaume (15). Voor mij was het krijgen van kinderen niet vanzelfsprekend. Uiteindelijk na 11 jaar en 6 IVF pogingen was ik zwanger. Ik kon me mijn leven niet voorstellen zonder kids en was er dag en nacht mee bezig. Om rust in mijn koppie te krijgen ben ik begonnen met Bach olie.  Ik vond het dan ook niet vreemd dat, toen ik op zoek was naar alternatieven voor mijn zoon z’n ADHD, ik weer terug kwam op het pad van de essentiële oliën, alleen deze keer heb ik gekozen voor de  therapeutische kwaliteit van de Young Living olie. Deze olie heeft mij zo goed geholpen in mijn gezin (allerlei kwaaltjes) dat ik alle  moeders en kinderen in Nederland (eigenlijk de hele wereld) met de Young Living olie zou willen helpen. Ik ben heel blij met mijn natuurlijke keuze, en dat gun ik iedereen.

Gebruik deze link als je via Carla jouw PSK wilt aanschaffen.


Mijn naam is Dorry Fijen, ben 37 jaar en ik woon in Oirsbeek, Zuid-Limburg. Buiten mijn fulltime baan als secretaresse ben ik begin maart 2016 gestart met mijn eigen wellness salon genaamd De Wellness Lounge. In De Wellness Lounge geef ik ontspanningsmassages, therapeutische massage bij rugklachten en lichaamspakkingen. Wellness in het algemeen is mijn passie. Ik ben een fervente voorstander van het lichaam haar eigen zelfgenezend vermogen te stimuleren om zichzelf weer terug in balans te brengen, maar het heeft wel jouw vertrouwen en toewijding nodig om dit mogelijk te maken. Soms hebben we daarin wat hulp nodig en o.a. essentiële oliën (de levenselixers van kruiden, bloemen, planten) zijn daar ideaal voor. Ik heb gekozen voor de essentiële oliën van Young Living. Waarom? Ze zijn van 100% therapeutische kwaliteit, ongelooflijk veelzijdig in het gebruik (je kan ze zelfs verwerken in gerechten!) en de strenge kwaliteitstesten welke een flesje olie moet doorstaan eer deze voor gebruik wordt vrijgegeven, het Seed To Seal proces. Een olie kan (tijdelijk) ‘out of stock’ gaan. Dat is wellicht vervelend, maar de reden waarom rechtvaardigt dit.. de hoeveelheid oogst van een bepaald kruid/plantje/bloempje is tegengevallen of de kwaliteit van de oogst is tegengevallen waardoor er een zeer beperkte oplage beschikbaar is of helemaal niet.. dit zegt mij dat er niet gesjoemeld wordt met allerhande chemische toevoegingen om daarmee een product neer te zetten welke kwalitatief minder is dan het behoort te zijn. En hoe heb ik Young Living gevonden? Door Pinterest en Google en zo kwam ik terecht bij het team van De Olie Lounge. Ik help u graag uw lichaam haar wonderlijke vermogens terug te geven, te leren hoe u dit ook zelf kunt onderhouden en kan toepassen in de rest van uw gezin/familie/vriendenkring of hier zelfs een business van kan maken.

Gebruik deze link als je via Dorry jouw PSK wilt aanschaffen.


Hoi ik ben Marsha, 29 jaar. Ik woon samen met Wout en 2 hondjes in de Achterhoek. Ik ben met de oliën in aanraking gekomen omdat ik graag mijn eigen puur natuurlijke cosmetica wilde maken. Daarnaast wilde ik ook erg graag een diffuser om door middel van oliën een aangename sfeer te creëren. Dus de keus voor een Premium Starter Kit was snel gemaakt. Stap voor stap ben ik steeds meer (en nog steeds) over de oliën te weten te komen en  het heeft mij verbaasd wat je er allemaal mee kan. Ik merk dat ik erg blij van de oliën word, het daarmee bezig zijn zoals het samen maken van heerlijke recepten vind ik heerlijk en ik vind het erg leuk om mensen over de oliën te vertellen.

Gebruik deze link als je via Marsha jouw PSK wilt aanschaffen.


Hoi ik ben Gwendolyn, 47 jaar. Ik ben in aanraking gekomen met Young Living oils doordat Nancy het er steeds over had op haar tijdlijn op Facebook. Toen heeft ze me een pakketje samples gestuurd en daar wist ik me niet zo’n raad mee. Tot ik last kreeg van mijn pols en ik wat Peace & Calming smeerde het de pijn binnen een kwartier wegtrok. Toen dat gegeven zich herhaalde dacht ik hmmm dat is wel heel bijzonder. Ik heb toen besloten om de Premium Starter Kit te bestellen want het liet me maar niet los. Afgelopen juli ben ik zakelijk gegaan vanwege het feit dat ik zo enthousiast was over de oliën en ik hoop er een heleboel mensen net zo enthousiast over te maken als dat ik zelf ben.

Gebruik deze link als je via Gwendolyn jouw PSK wilt aanschaffen.


frames-c-9Graag wil ook ik mij even voorstellen. Ik ben Ellen Gunst en ben net als de anderen in dit team enorm enthousiast over de oliën van Young Living. Ik ben iemand die altijd anderen wil helpen en mezelf daarbij helemaal vergeet en daarbij geen aandacht schenkt aan de signalen die mijn lichaam mij regelmatig geeft. Twee burn-outs waren nog niet voldoende om mezelf eens op de eerste plaats te gaan zetten. Ik was wel bezig met allerlei cursussen, trainingen, etc. om mezelf weer op de been te krijgen en dat heeft mij gevormd tot degene die ik nu ben. Mijn energie niveau was jarenlang erg laag. Ik kwam vaak niet van de bank en alles wat ik doen moest/wilde koste enorm veel energie en vaak moest ik dan weer een hele tijd bijkomen voordat ik weer iets kon ondernemen. Via mijn moeder ben ik op het pad van de oliën van Young Living gekomen. De olie Endoflex en het verhaal daarbij over uitgeputte bijnieren was een eyeopener. Ik heb nadat ik eerst de nodige informatie had opgezocht op internet besloten om de Premium Starterkit en de Endoflex aan te schaffen. Wauw, wat een verschil binnen een korte tijd!

Inmiddels geef ik met heel veel plezier de Raindrop Techniek massage en geef ik hierin ook cursussen. Het is fantastisch om te zien hoeveel mensen hier baat bij hebben. Ik heb enorm veel fantastische mensen leren kennen en vind het heerlijk om samen met anderen de kennis door te geven over wat de oliën voor een ieder kunnen betekenen. De visie van Young Living “To bring Young Living Essential oils to every home in the world” is een visie waar ik voor de volle 100% aan mee wil werken.

Gebruik deze link als je via Ellen jouw PSK wilt aanschaffen.


Joseph Habibuw YL id: 10234093

Stefan Visser YL id: 10286863

Twan Wijnants YL id: 10286872

Han van de Pol YL id: 3795016

Saskia Kremer YL id: 4007212

Yvonne van Schijndel YL id: 3970317

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s