10% korting op een PSK – alleen vandaag nog!!

Alleen vandaag nog 10% korting op een PSK!!!

10% korting de olie loungeDit is echt uniek in Europa… Voor de eerste keer geeft Young Living 10% korting op alle Premium Starter Kits!!

Deze actie geldt alleen voor nieuwe leden en is geldig van dinsdag 28 tot donderdag 30 juni alleen vandaag nog, dus als je altijd al de PSK wilde hebben wacht dan niet te lang! Het is echt de allerbeste beslissing ooit geweest om de PSK aan te schaffen en ik gun iedereen het allerbeste! Lees in mijn blog wat er allemaal in de PSK zit en lees hier een mooie uitleg over de oliën die er in zitten.

Uiteraard krijg je er van mij een Nederlandstalig handboek bij, een gratis Zytoscan (met uitleg en uitgewerkt protocol) en een gratis flesje olie (deze actie eindigt vandaag!). En uiteraard begeleid ik je persoonlijk bij het gebruik van de oliën (ik word jouw ‘olie-coach’) en ik voeg je toe (indien gewenst) aan onze Faceboekgroep waar we mensen in zetten die de PSK aan hebben geschaft – je vind hier een hoop informatie, gebruikerservaringen, je kunt hier al je olie-vragen stellen en je wordt op de hoogte gehouden van leuke acties, nieuwe producten en onze online events.

Hier lees je hoe je de PSK kunt aanschaffen. Kom je er niet uit? Stuur me even een berichtje, ik help je graag!

Handig om te weten: bestel meteen even een gratis productgids mee. Het bestelnummer is: 384914P (niet de P erachter vergeten in te typen, anders moet je 2.50 euro afrekenen).

Ik zeg; doen! Dit is je kans om op een relatief goedkope manier kennis te maken met de prachtige oliën van Young Living en jou en je gezin op een natuurlijke manier te ondersteunen!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s