White Angelica back in stock!

Yeah! De White Angelica kan weer besteld worden…

Poster-2Dat is zeer goed nieuws want deze zeer geliefde populaire olie is een behoorlijke tijd oos (out of stock, niet leverbaar) geweest, tot groot verdriet van een hoop mensen. Vandaag kregen we een bericht dat hij eindelijk weer te bestellen is. Wees er snel bij, want met deze olie is het OP = OP!! Er kunnen maximaal 5 flesjes per persoon besteld worden. Een flesje van 15 ml kost € 70,49 (ex verzendkosten).

Mijn bestelling is er net vandaag uit, maar er er zijn een aantal mensen in mijn team met wie je het kunt mee bestellen! (Of ik kan er even een extra bestelling voor je uitdoen, alleen zijn de verzendkosten dan iets hoger).

Als je een eigen account hebt bij Young Living kun je het uiteraard zelf bestellen, het bestelnummer is 343208, maar wacht niet te lang want deze olie is heel populair en zal snel gaan!

Dit is echt DE must have olie voor mensen met HSP (zoals ikzelf) bij volwassen en kinderen, en mensen die moeite hebben met prikkelingen van buitenaf. Zelf gebruik ik deze olie bijna dagelijks, en vooral als ik een afspraak heb met mensen die energie kunnen trekken, is dit de eerste olie die ik uit de kast pak. Ook bij spanningen en stress grijp ik altijd naar de White Angelica en bovendien ruikt deze olie goddelijk! Hieronder een omschrijving van deze bijzondere blend:

White Angelica essentiële olie:
De olie is een kalmerende en verzachtende mix die gevoelens van bescherming en veiligheid bevordert. Het combineert oliën die al eeuwen gebruikt worden om het aura te verbeteren, wat een gevoel van sterkte en uithouding geeft. Het is bekend om zijn eigenschappen voor energetische bescherming, een soort schild voor negatieve energie of verstorende gedachten. Veel mensen gebruiken het dan ook als bescherming tegen negatieve energie.

De olie biedt spirituele kracht en bescherming
Het is een subtiele maar krachtige en zeer spirituele olie mix dat synergetisch werkt om de aura te vergroten en te versterken rond je lichaam, met als gevolg dat je je weer sterker voelt en meer beschermd voelt tegen allerlei invloeden van buitenaf. We worden 24 uur per dag gebombardeerd met elektromagnetische frequenties en vaak pikken we de negatieve frequenties van mensen en het milieu op. Deze olie werkt als een onzichtbare bepantsering om je te helpen ter bescherming tegen deze aanvallen van negatieve vibraties. De frequentie van deze olie neutraliseert negatieve energie en geeft een gevoel van veiligheid. Als je de naam White Angelica hoort, denk dan aan de genezende kracht en bescherming van de engelen. De olie geeft comfort en veiligheid aan degenen die bescherming tegen misbruik nodig hebben of herstellend zijn van misbruik. De oliën SARA, Inner Child en Forgiveness kunnen helpen bij het loslaten van de wonden van misbruik en White Angelica geeft het comfort, na de storm. White Angelica beschermt ook tegen negatieve energieën. Dus dit is de olie voor massage therapeuten, Reiki en Raindrop beoefenaars en voor degene die helend en energie werk uit oefenen. De olie werkt geweldig als het word aangebracht op de schouders.

Ingrediënten
Er zijn 10 verschillende essentiële oliën in deze blend. Een korte beschrijving van elke olie.

Bergamot (Citrus bergamia)
Heeft pijnstillende eigenschappen. Het is rustgevend voor het endocriene systeem en de hormonen. Werkt verfrissend, opbeurend, opwekkend en tevens kalmerend, kan daardoor met emoties helpen bij het verlichten van angst, depressie, stress en spanning.
Geranium (Pelargonium graveolens)
Heeft kalmerende eigenschappen. Kan helpen met de hormonale balans en de afvoer van gifstoffen uit de lever. De geur werkt opwekkend en laat negatieve emoties gaan en het laat woede los, door uitstoot van gifstoffen in de lever die ons tegen houden om in balans te zijn. Bevorderd gevoelens van vrede, welzijn en hoop.
Myrrh (Commiphora myrrha)
Is een antioxidant en kan uitstekend gebruikt worden ter ondersteuning bij huidaandoeningen. Het opent onze geest om de giften te ontvangen. Maakt deel uit van de formule wat de Heer heeft gegeven aan Mozes.
Sandalwood  (Santalum album)
Heeft kalmerende eigenschappen. Het is kalmerend, emotioneel balancerend en wordt gebruikt ter ondersteuning bij gevoelens van depressie en stress. Bevat een hoog gehalte aan sesquiterpenen, dat bij onderzocht is om de hoeveelheid zuurstof te verhogen rond de pijnappelklier en de hypofyse, hetgeen zal bijdragen om onze houding te verbeteren. Het verlicht depressie en helpt bij het verwijderen van negatieve programmering van de cellen van het lichaam.
Rosewood (Aniba rosaeodora)
Mentaal stabiliserend en gebruikt ter ondersteuning bij gevoelens van depressie. Het creëert emotionele aarding, ontspanning en een gevoel van rust en zachtheid. Kan helpen om de elasticiteit van de huid te verbeteren en is rustgevend voor de huid.
Ylang Ylang (Cananga odorata)
Heeft kalmerende eigenschappen. Het verhoogt ontspanning, balanceert de mannelijke en vrouwelijke energieën van het lichaam en helpt bij vertraging van een snelle ademhaling en angstgevoelens. Het herstelt het vertrouwen. Het helpt, als de persoon dit toelaat, om de gedachten te ordenen door te filteren op de “rotzooi”, (wat wel en niet belangrijk is) en brengt gevoelens terug van vreugde, vrede, vertrouwen, geluk, eigenliefde en eigenwaarde.
Spruce (Picea mariana)
Het kan helpen om de bronchiale luchtwegen te verwijden om de zuurstof uitwisseling te verbeteren. De Lakota indianen gebruikten deze olie om hun communicatie te verbeteren met de “Great Spirit”. Helpt emotioneel bij het aarden, het creëren van balans en de openstelling die nodig is om te ontvangen, geven en loslaten. Het helpt om emotionele blokkades los te laten. Deze olie is verwarmend, helend, verheffend, rustgevend en kan helpen angst te verlichten.
Hyssop (Hyssopus officinalis)
Helpt bij het openstellen van de luchtwegen en kan helpen bij het lozen van gifstoffen en slijm. Het is balancerend en bevordert centreren van het lichaam. Het werd gebruikt door Mozes tijdens Pascha van de Heer in Egypte (Exodus 12:21).
Melissa (Melissa officinalis)
Heeft ontspannende eigenschappen. Het is een krachtige olie, maar ook zeer zacht en zeer delicaat, vanwege de aard van de plant. Het heeft het vermogen om te werken met het versterken van de zachte aspecten van het menselijk lichaam. Melissa is rustgevend, verheffend en kan helpen bij balanceren van emoties. Het kan ook helpen met het verwijderen van emotionele blokkades en kan een positieve kijk op het leven bijbrengen.
Rose (Rosa damascena)
Heeft lustopwekkende eigenschappen. Het is stimulerend voor de geest en creëert een gevoel van welzijn. Het bevat de hoogste frequentie van alle essentiële oliën en kan helpen om de frequentie te verhogen van elke cel, en kan helpen om balans en harmonie in het lichaam te brengen. Het produceert een magnetische energie dat liefde aantrekt en verhoogt de frequentie van eigenliefde en brengt vreugde in het hart.
In een basis van amandelolie (Sweet Almond)

Gedocumenteerd gebruik:
Aura, angst, balans (emotioneel), bescherming (negatief van buitenaf; emoties, energie), bloedcirculatie, hoofdpijn, hebzucht, ziekte (het emotionele gedeelte), misbruik (bescherming, balans), opheldering, gevoelens van depressiviteit, schuldgevoel, spiritueel (bewustzijn, meditatie en gebed), verdriet, woede en wrok.

Invloed lichaam stelsel: Zenuwstelsel en emotionele balans
Aromatische invloed brengt kracht en bescherming en een enorme hulp bij meditatie.

Mentale spirituele invloed:
De olie zorgt voor het los laten van negatieve emoties (disharmonie, hebzucht, eenzaamheid, resolutie, schaamte en zwakke punten) en zal bescherming en kracht bieden voor het bereik van een grotere bewustwording van onze eigen krachten.
Ook wordt de olie vaak gebruikt in helend werk, niet alleen omdat het de emotionele zuivering vergemakkelijkt, maar ook omdat het de therapeut beschermd tegen negatieve energieën en emoties van mensen om ons heen. Dit is erg belangrijk bij het uitoefenen van helend werk want als we andere energieën oppakken en of voelen, dan kunnen we het helen niet vergemakkelijken van anderen of van onszelf. Het is dus belangrijk om gecentreerd en beschermd te blijven.
White Angelica heeft een meetbare elektrische frequentie van 89 MHz, dat de hersenfrequentie overschrijdt. Het werkt als een krachtig schild tegen elektromagnetische vervuiling die een negatieve invloed hebben op de hersengolven. Dit is vooral belangrijk als je veel tijd besteed aan een mobiele telefoon, achter een computerscherm, of in de buurt van frequentie palen, zendmasten enz. bent.

Invloed Chakra:
Het opent de wortel en heiligbeen chakra (lichamelijk) en opent het derde oog en kruinchakra (geestelijk). Het breidt het hart chakra uit, waardoor een grotere zelfexpressie ontstaat en stimuleert de thymus voor het vrijgeven van negatieve invloeden van het verleden.

Gebruik:
(on)verdund – 50:50 verdunning (1 deel essentiële olie: 1 deel V6/ plantaardige basisolie).
vervolgens,
• Breng enkele druppels (2-4) op het gewenste gebied.
• Toepassen op de chakra’s / reflex punten.
• Diffuus, of inhaleer.

Tips:
• Breng 2-4  aan op de schouders, achter de oren, keel, langs de wervelkolom, polsen, nek, schedelbasis, kruin of op de reflex punten onder de voeten.
• Voeg 2-4 druppels  toe aan een natuurlijk badzout of gebruik een basis bad & douche gel (YL) voor in bad of onder de douche.
• Verdun 1:15 met V-6 (YL) of met een natuurlijke massageolie voor een lichaamsmassage.
• Gebruik de olie voor inspiratie, samen met de essentiële oliën Awaken en Sacred Mountain, om een gevoel van heelheid te creëren in het rijk van je eigen spiritualiteit.
Bescherming; stel jezelf voor dat deze olie je gehele lichaam kan inkapselen, als een schild van een beschermengel. 1-2 druppels in je linker hand, wrijf je handen tegen elkaar en adem diep in. Borstel dan zachtjes je handen over de kruin van je hoofd, nek, schouders, borst, romp, helemaal naar beneden over je benen en dan je voeten.
Bescherming tegen negatieve emoties / energie; balanceer het lichaam eerst met 2 druppels Valor onder de voeten. Breng vervolgens White Angelica aan op de schouders.
Geurende was; 2 druppels op een nat doekje en voeg toe bij de natte was in de droger.
Parfum; 2 druppels achter de oren of op de polsen.
Stress in het hart; 1 druppel Joy en 1 druppel Aroma Life en 1 druppel White Angelica en wrijf deze mix het op de hart streek.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s