April 2016 – nieuwe oliën

Yeah! We hebben nieuwe oliën in het assortiment…

Tijdens de ‘Ribbon Cutting Ceremony’ in Londen, waar enkele van onze dames aanwezig mochten zijn, werden er al nieuwe producten aangekondigd. En van zo’n bericht word ik altijd ontzettend blij! Helaas zijn niet alle essentiële oliën en producten van Young Living in Europa te koop, maar het verheugd me altijd enorm als er weer een aantal mooie producten (in dit geval een aantal zeer mooie oliën die hoog op mijn verlanglijstje stonden) aan de lijst worden toegevoegd en nu is het dan eindelijk zover… tada… mag ik je voorstellen aan deze 4 prachtige essentiële oliën die vanaf nu te verkrijgen zijn; Nothern Lights Black Spruce, Cool Azul, Light the Fire en Jade Lemon. Die laatste had ik al eens door een van de dames uit de VS mee laten nemen, en dat is echt een aanwinst. Ik gebruik hem in de diffuser en snuffel met grote regelmaat aan het flesje als ik er even doorheen zit, heerlijk! Ik zal hieronder de olietjes kort en bondig voor je omschrijven.

Northern Lights Black Spruce

NORTHERN LIGHTS BLACK SPRUCE – 5ml

Deze essentiële olie is afkomstig van Young Living’s Northern Lights Farm in British Columbia, Canada. Om deze prachtige essentiële olie te produceren wordt de hele boom gebruikt bij de stoomdestillatie. Het rijke, bosachtige en verkwikkende aroma kan in de diffuser worden verspreid tijdens meditatie of in huis of op kantoor om een frisse aromatische sfeer te creëren. Deze olie kan op de huid worden toegepast ter verbetering van het uiterlijk van een droge huid of om te helpen om een gezond uitziende huid te behouden.

Voornaamste voordelen: Helpt bij het behouden van gezond ogende huid. Smeer op de gewenste VitaFlex punten onder de voeten, langs de wervelkolom, in de nek of waar gewenst. Diffuse tijdens de meditatie.

Ingrediënten: Picea mariana Oil

Cool AzulCOOL AZUL– 15ml

Ontwikkeld door D. Gary Young, heeft deze gepatenteerde essentiële olie blend de lichte geur van Dorado Azul (een olie uit Ecuador met een kruidachtig aroma) en een warme geur van Plectranthus. Er zijn andere oliën aan deze blend toegevoegd zodat het een verkoelend effect op de huid teweeg kan brengen. Deze olie is ideaal voor gebruik voor zowel tijdens als na fysieke activiteiten. Wat ook je niveau van training of conditie is, Cool Azul is een handige blend voor iedereen, met inbegrip van lichamelijke training, en voor sport- en massage therapeuten.

Voornaamste voordelen: Cool Azul heeft een verkwikkende maar ook ontspannen aroma. Maakt de huid zacht en geeft een gehydrateerd gevoel terwijl het helpt om na de training het herstel te ondersteunen.

Ingrediënten: Gaultheria procumbens leaf oil, Mentha piperita oil, Salvia officinalis oil, Plectranthus amboinicus leaf/stem oil, Copaifera officinalis resin, Melaleuca viridiflora leaf oil, Lavandula angustifolia oil, Callitris introtropica wood oil, Canarium luzonicum gum oil, Vetiveria zizanoides root oil, Carum carvi seed oil, Hyptis suaveolens seed oil, Chamomilla recutita flower oil.

Light the FireLIGHT THE FIRE – 5ml

Het warme, kruidige aroma van Light the Fire  bevat Mastrante (het aardse aroma van Mastrante is aardend en kalmerend en kan worden gebruikt om ontspanning te bevorderen) en Northern Lights Black Spruce van Young Living boerderijen uit Ecuador en Canada, samen met Nutmeg (nootmuskaat), Cassia, Ocotea, Cadadian Fleabane, Lemon, Pepper en Hinoki.

Deze unieke en inspirerende essentiële olie blend werd speciaal geformuleerd door D. Gary Young voor de  International Grand Convention in 2015. Deze blend heeft een warm en kruidige aroma, met een boventoon van frisse kaneel. Het aroma dat deze olie produceert bevordert inspiratie in elke omgeving. Je kunt deze blend in de diffuser gebruiken voor een inspirerende ervaring in elke kamer of omgeving, of voeg wat druppels toe aan onze V-6  plantaardige draagolie voor aarding en ontspanning.

Light the Fire bevat de natuurlijk voorkomende bestanddelen beta-caryophylleen, alfa-pineen, beta-pineen en limoneen.

Voornaamste voordelen: Light de Fire heeft een warm en kruidige aroma, met een boventoon van frisse kaneel. Gebruik deze blend in de diffuser voor een inspirerende geur in elke omgeving. Toevoegen aan V-6 massageolie voor een krachtige geur ervaring.

Ingredienten: Muskaatboom palmpitolie, Cinnamomum cassia blad olie, Lippia alba blad/stengel olie, Ocotea quixos blad olie, Conyza canadensis olie, Citrus limon schil olie, Piper nigrum fruit olie, Chamaecyparis obtusa olie, Picea mariana blad olie.

Jade LemonJADE LEMON – 5ml

Gekweekt in het warme, vochtige klimaat van Zuidoost China is Jade Lemon een olie die afkomstig is van de jade citroen, en eenmaal geplukt verspreidt het een heerlijk rijk en geurig aroma. Het hoge percentage aan D-Limonene wat in Jade Lemon zit, helpt je te stimuleren, is verheffend en kan energie geven. Uit een studie in 1995 van de Mie Universiteit bleek dat citrus geuren ontspanning kunnen verhogen en gevoelens van geluk kunnen oproepen.

Terwijl andere citroenen een deel van hun aromatisch oliën vrijgeven als ze geel worden, blijft de jade citroen groen, zelfs als hij rijp is, waardoor de concentratie van de olie blijft groeien en in de vrucht blijft. De olie wordt pas vrijgegeven nadat de vrucht wordt geplukt, waardoor het een rijker en geuriger aroma heeft.

Tips:

  • Diffuse de olie om je te helpen je lichaam te stimuleren, je geest te verheffen en om je energie te geven.
  • Voeg 10-15 druppels toe aan de shampoos en lotions van Young Living om je geest te ontspannen.
  • Combineer een aantal druppels met zeezout, V-6 draagolie, Ylang Ylang, Pepermunt en Lavendel om de huid te scrubben.
  • Gebruik het als reinigingsmiddel om kleverigheid of vet van oppervlakken te verwijderen; verwijder kauwgum uit haar; of verwijderen krijt of viltstift van gladde oppervlakken en muren.
  • Meng met Citronella voor een aangename, naar citrus ruikende, insectenwerend middel.
  • Toevoegen aan een vaatwasmiddel voor het schoonmaken van uw vaatwasser met een vlekvrij resultaat.
  • Voeg 8-10 druppels toe aan een sprayfles, samen met een klein beetje zeezout en water om de lucht te verfrissen.

Ingrediënten: Citrus limon eureka var. formosensis peel oil.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s