De ‘Golden Touch’ kit

De ‘Golden Touch’ kit

Golden-Touch-1-bestDeze mooie samengestelde kit zorgt het hele jaar door voor bescherming van je afweersysteem. De blends in deze kit zijn speciaal gecreëerd om met behulp van essentiële oliën de vele functies van het lichaam te ondersteunen en is voor mij persoonlijk onmisbaar in de maanden dat de ‘R’ weer in de maand is! De Golden Touch kit bestaat uit de volgende 7 samengestelde oliën (blends):

DI-GIZE:

digize-1Di-Gize olie is een blend, dat wil zeggen dat er meerdere oliën in zitten, nl:

Peppermint: (Mentha piperita) kan ondersteuning bieden aan de luchtwegen en het spijsverteringsstelsel.

Lemongrass: (Cymbopobon nardus) de voordelen van Lemongrass zijn dat ze de bloedsomloop kunnen ondersteunen en kunnen bijdragen aan het ondersteunen van een gezonde functie van de pezen en gewrichten.

Juniper: (Juniperus osteosperma) Werd door de eeuwen heen gebruikt voor de ondersteuning van de nieren en de blaas en voor huidverzorging. Het is een natuurlijke reiniger en ontgifter.

Patchouli (Postemon cablin) heeft een zoet en rijk aroma dat zeer heilzaam kan zijn voor de huid. Het is goed te gebruiken als ondersteuning bij een gerimpelde of schrale huid. Patchouli is een algemeen (tonicum) levenselixer dat kan bijdragen tot de ondersteuning van de spijsvertering en kan verzachtend werken bij braakneigingen.

Ginger: (Zingiber officinale) Kan ondersteuning bieden aan een gezond spijsverteringsstelsel. Gember wordt vaak gebruikt om te de spijsvertering te kalmeren en het in evenwicht brengen van de spijsvertering. Kan gebruikt worden als ondersteuning om misselijkheid en brandend maagzuur te verminderen.

Fennel: (Eoeniculum vulgare) De oude Egyptenaren en Romeinen gebruikten Fennel al voor spirituele en emotionele steun en voor medicinale redenen. Het werd gebruikt voor slangenbeten, als ondersteuning van longen en nieren en brengt het vrouwelijke voortplantingssysteem in evenwicht. Gebruik Fennel als ondersteuning bij spijsverteringsproblemen of om de bloedsomloop te ondersteunen.

Tarragon: (Artemisia dracunculus) Dit kan gebruikt worden ter ondersteuning van de spijsvertering.

Di-Gize is o.a. te gebruiken bij: Als ondersteuning voor een gezonde spijsvertering, af en toe buikkrampen, opgeblazen gevoel, obstipatie en maagklachten.

Hoe gebruiken? Bij buikklachten* smeer een paar druppels op je buik en je onderrug. Bij maagproblemen doe je een paar druppels op je maagstreek en achter je oren. Je kunt ook een paar druppels in de diffuser doen. Voor ondersteuning voor een betere spijsvertering doe je een paar druppels achter je oren, je polsen, je nek, voorhoofd, slapen of op je voeten.

*) Handig om te weten bij buikklachten: Onze darmwerking is met de klok mee. Als je de darmen wilt stimuleren (bijvoorbeeld bij verstopping) dan smeer je de de essentiële olie met de klok mee. Terwijl je bij diarree bijvoorbeeld de darmwerking wilt remmen, smeer in dit geval tegen de klok in.

ENDOFLEX:

endoflex-2Endoflex olie is een blend, dat wil zeggen dat er meerdere oliën in zitten, nl:

Geranium: (Pelargonium graveolens) kan je helpen je te ontspannen en geeft een aangenaam gevoel van je huid. Het wordt gebruikt om de bloedsomloop en het zenuwstelsel te ondersteunen. Een groot deel van de kracht van deze olie ligt in het vermogen om lichaamsweefsels te revitaliseren.

Spearmint: (Mentha spicata) deze olie heeft vele voordelen, waaronder het stimuleren van de stofwisseling en ondersteunen bij spijsverteringsproblemen. Het is een rijke antioxidant en die ondersteuning kan bieden bij problemen de luchtwegen en het zenuwstelsel.

Sage: (Salvia officinalis) kan helpen bij het bestrijden van mentale vermoeidheid. Het is bekend om zijn vermogen om de zintuigen en vitale centra van het lichaam te versterken en bij het ondersteunen van het metabolisme. Het kan ondersteuning bieden bij problemen met de ademhaling, voortplanting, zenuwen en andere systemen in het lichaam. Het wordt in Europa gebruikt voor het reinigen van de huid en het zuiveren van het huis van negatieve invloeden.

Myrtle: (Myrtus communis) kan helpen bij de ondersteund van het ademhalingsstelsel, de huid en het haar. Kan ook goed gebruikt worden voor meditatie.

Nutmeg: (Myristica fragrans) Het kan helpen bij het stimuleren van de spijsvertering en het activeren van het lichaam. Het kan ook ondersteuning bieden bij problemen aan het zenuwstelsel en de endocriene systemen en is ondersteunend voor de prostaglandine balans.

German Chamomile: (Matricaria recutita) kan de huid voeden. Deze olie bevat chamazuleen, een verbinding die het vermogen heeft om te ondersteunen bij de natuurlijke reacties van het lichaam bij irritatie en letsels. Het kan je geest verruimen en creëert geduld en vrede.

Endoflex is o.a. te gebruiken bij: EndoFlex is een een mooie blend die je kan helpen bij de ondersteuning om je hormonen en je lichaam weer in balans te brengen. EndoFlex kan je helpen om de algehele vitaliteit te behouden. Het heeft een eigen mix van essentiële oliën die het endocriene systeem kunnen helpen ondersteunen. EndoFlex kan bijdragen tot een betere balans bij stemmingswisselingen, krampen en problemen met de menstruele cyclus.

Hoe gebruiken? Breng meerdere druppels (2-4) aan op je schildklier, bijnieren en kliergebieden, onderrug, nieren en/of lever. Voor de ondersteuning bij een hormonale disbalans kun je enkele druppels (2-4) smeren om de enkels, over schildklier of bijnieren, ongeveer 2-3 keer per dag.

JUVAFLEX:

juvaflex-1JuvaFlex olie is een blend, dat wil zeggen dat er meerdere oliën in zitten, nl:

Helichrysum: (Helichrysum italicum) kan bijdragen tot de  verbetering van de bloedsomloop en kan helpen bij het zuiveren van het bloed.

Geranium: (Pelargonium graveolens) kan je helpen je te ontspannen en geeft een aangenaam gevoel van je huid. Het wordt gebruikt om de bloedsomloop en het zenuwstelsel te ondersteunen. Een groot deel van de kracht van deze olie ligt in het vermogen om lichaamsweefsels te revitaliseren.

Roman Chamomile: (Chamaemelum nobile) kan bijdragen tot het creëren van innerlijke rust. Het is een kalmerende olie die goed resoneert bij volwassenen, kinderen en dieren! Rustgevend voor alle huidtypes, wordt veel gebruikt in Europa voor huidpreparaten. Het kan ook heilzaam zijn wanneer het wordt toegevoegd aan de olie bij massages voor het verlichten van spierpijn.

Fennel: (Eoeniculum vulgare) De oude Egyptenaren en Romeinen gebruikten Fennel al voor spirituele en emotionele steun en voor medicinale redenen. Het werd gebruikt voor slangenbeten, als ondersteuning van longen en nieren en kan het vrouwelijke voortplantingssysteem in evenwicht brengen. Gebruik Fennel als ondersteuning bij spijsverteringsproblemen of om de bloedsomloop te ondersteunen.

Rosemary (Rosmarinus officinalis CT cineol) dit is één van de meest algemeen gebruikte planten door de eeuwen heen. Het wordt nog steeds gebruikt voor talrijke toepassingen, waaronder het stimuleren van de haargroei bij verlies als gevolg van veroudering en het herstellen van je mentale alertheid bij vermoeidheid.

Blue Tansy: (Tanacetum annuum) het heeft een licht zoet en kruidig aroma. Boerenwormkruid planten zijn er in verschillende soorten, deze heet Moroccan Chamomile of Annual boerenwormkruid. Het werkt op de emoties, het bestrijd woede en negatieve emoties.

JuvaFlex is o.a. te gebruiken bij: Kan ondersteuning bieden aan een gezonde spijsvertering en kan bijdragen aan een gezond afweersysteem. Je kunt het gebruiken voor detox. Kan ondersteuning bieden bij een opgeblazen gevoel, maag- en darmproblemen.

Hoe gebruiken? Breng meerdere druppels (2-4) aan op de lever en/of galblaas.

MELROSE:

melroseMelrose olie is een blend, dat wil zeggen dat er meerdere oliën in zitten, nl:

Melaleuca alternifolia: (Tea Tree) kan helpen bij de ondersteuning van het afweersysteem en kan heilzaam zijn voor de huid.

Melaleuca: (Melaleuca quinquenervia, MQV, Nerolina of Naouli) is een neef van de Tea Tree olie, maar dit heeft een meer delicate aroma en is wat zachter. Dieren kiezen deze olie liever. Kan helpen bij de ondersteuning van het afweersysteem en kan heilzaam zijn voor de huid.

Rosemary: (Rosmarinus officinalis CT cineol) dit is één van de meest algemeen gebruikte planten door de eeuwen heen. Het wordt nog steeds gebruikt voor talrijke toepassingen, waaronder het stimuleren van de haargroei bij verlies als gevolg van veroudering en het herstellen van je mentale alertheid bij vermoeidheid.

Clove: (Syzygium aromaticum) kan ondersteuning bieden bij het boosten van het afweersysteem, kan bevorderd zijn voor de gezondheid, en is een zeer bekende antioxidant. Het is een belangrijk ingrediënt van Thieves vanwege zijn immuun verbeterende eigenschappen. Het bestandsdeel eugenol wordt in de tandheelkunde gebruikt om het tandvlees te verdoven.

Melrose is o.a. te gebruiken bij: Kan ondersteuning bieden bij kleine snijwonden, schrammen, beten van bijen, wespen, spinnen, horzels, mieren, etc. Kan ondersteuning bieden bij problemen aan de huid, als schoonmaakmiddel, verdrijft geuren, waaronder sigarettenrook, huisdiergeuren, etc.

Hoe gebruiken? Een aantal druppels aanbrengen op de plek waar je het nodig hebt. In de diffuser voor verdrijving van geuren.

RC:

RCRC olie is een blend, dat wil zeggen dat er meerdere oliën in zitten, nl:

Eucalyptus globulus: wordt voornamelijk gebruikt om de luchtwegen te ondersteunen en om de spieren te helpen kalmeren na het sporten.

Eucalyptus radiata: (Black Peppermint) wordt voornamelijk gebruikt om de luchtwegen te ondersteunen en om de spieren te helpen kalmeren na het sporten.

Eucalyptus citriodora: (Lemon Eucalyptus) wordt voornamelijk gebruikt om de luchtwegen te ondersteunen en om de spieren te helpen kalmeren na het sporten.

Myrtle: (Myrtus communis) kan ondersteuning bieden aan het ademhalingsstelsel, de huid en het haar. Kan ook goed gebruikt worden voor meditatie.

Pine (Pinus sylvestris) kan verzachtend werken bij gestreste spieren en gewrichten wanneer je het gebruikt bij massage. Eucalyptus deelt een aantal van dezelfde eigenschappen en de werking van beide oliën wordt versterkt wanneer ze worden gemengd.

Marjoram: (Origanum majorana) kan de spieren ontspannen na het sporten en biedt ondersteuning aan het zenuwstelsel en je hart- en bloedvaten.

Lavender: (Lavandula angustifolia) werkt ontspannend en is kalmerend, het is een adaptogeen (reguleert datgene in het lichaam wat op dat moment nodig is);

Cypress: (Cupresus sepmervirens) werd eeuwenlang gebruikt om ongemakken met de menstruele cyclus van vrouwen te verlichten.

Peppermint: (Mentha piperita) is verkoelend voor de huid. Het blokkeert de pijn en vergroot de andere effecten van de oliën. Het kan je helpen om de spijsvertering te optimaliseren.

Tsuga: (Tsuga canadensiscomes) deze olie kan zorgen voor balans.

RC is o.a. te gebruiken bij: Ondersteuning van het afweersysteem, ondersteuning van een gezonde luchtfunctie en luchtwegen.

Hoe gebruiken? Als ondersteuning bij griep of verkoudheid doe een paar druppels op de borst, nek, oren en voetzolen. Je kunt ook een kompres maken voor op je borst of je rug. Je kunt ook een paar druppels aan heet water toevoegen en dan stomen om verlichting te krijgen bij verstopte voorhoofdholten.

RAVEN:

raven-1Raven olie is een blend, dat wil zeggen dat er meerdere oliën in zitten, nl:

Ravensara: (Ravensara aromatica) kan ondersteuning bieden aan een gezond ademhalingssysteem.

Eucalyptus Radiata: (Black Peppermint) wordt voornamelijk gebruikt om de luchtwegen te ondersteunen en om de spieren te helpen kalmeren na het sporten.

Wintergreen: (Gaultheria procumbens) is verwarmend. Het bevat methylsalicylaat en heeft een cortisone-achtig effect, dat pijn van spieren en gewrichten kan helpen verminderen.

Peppermint: (Mentha piperita) is verkoelend voor de huid. Het blokkeert de pijn en vergroot de andere effecten van de oliën.

Lemon: Citrus limon) Lemon bestaat uit 68 % d-limonene, een krachtige antioxidant, het heeft reinigende en zuiverende eigenschappen. Het is een tonicum (versterkend middel dat het hele lichaam of specifieke delen van het lichaam stimuleert of versterkt) met name het zenuwstelsel en het sympathische zenuwstelsel.

Raven is o.a. te gebruiken bij: Kan ondersteuning bieden bij allergieën, luchtwegproblemen, verkoudheid, pijn aan voorhoofdsholten (sinussen).

Hoe gebruiken? Bij pijn aan je sinussen een paar druppels op je voorhoofd, kaken, nek smeren. Doe een paar druppels op je voet op de VitaFlex punten. In de diffuser of maak een heet kompres en leg deze op je borst.

THIEVES:

ThievesThieves olie is een blend, dat wil zeggen dat er meerdere oliën in zitten, nl:

Clove: (Syzygium aromaticum) kan ondersteuning bieden bij het boosten van het afweersysteem, kan bevorderd zijn voor de gezondheid, en is een zeer bekende antioxidant. Het is een belangrijk ingrediënt van Thieves vanwege zijn immuun verbeterende eigenschappen. Het bestandsdeel eugenol wordt in de tandheelkunde gebruikt om het tandvlees te verdoven.

Lemon: Citrus limon) Lemon bestaat uit 68 % d-limonene, een krachtige antioxidant, het heeft reinigende en zuiverende eigenschappen. Het is een tonicum (versterkend middel dat het hele lichaam of specifieke delen van het lichaam stimuleert of versterkt) met name het zenuwstelsel en het sympathische zenuwstelsel.

Cinnamon Bark: (Cinnamomum verum) deze olie kan bijdragen aan een immuun stimulerende werking, waardoor het zeer effectief is om de algemene gezondheid en energie te behouden of verkrijgen en het kan bijdragen tot het bevorderen van een gezond hart- en vaatstelsel.

Eucalyptus Radiata: (Black Peppermint) wordt voornamelijk gebruikt om de luchtwegen te helpen ondersteunen, het kan de spieren helpen kalmeren na het sporten.

Rosemary: (Rosmarinus officinalis CT cineol) dit is één van de meest algemeen gebruikte planten door de eeuwen heen. Het wordt nog steeds gebruikt voor talrijke toepassingen, waaronder het stimuleren van de haargroei bij verlies als gevolg van veroudering en het herstellen van je mentale alertheid bij vermoeidheid.

Thieves is o.a. te gebruiken bij: Thieves kan ondersteuning bieden bij de bevordering van een gezond hart- en vaatstelsel, ondersteunen van de luchtwegen, bij tand/kiespijn, stimuleert de solar plexus chakra, kan helpen de lucht te zuiveren van vieze geurtjes, biedt ondersteuning bij verkoudheid en ongemakken, zere keel en het heeft reinigende en zuiverende eigenschappen.

Hoe gebruiken? Als je grieperig begint te worden smeer dan 2 druppeltjes Thieves onder je voeten (paar keer per dag). Smeer een druppel Thieves op je keel (wel verdunnen met een plantaardige draagolie, lees vooral even mijn blog met tips bij veilig gebruik!) bij keelpijn en dek het af met een warm kompres. Bij kiespijn of pijnlijk tandvlees een druppeltje direct op de pijnlijke plaats masseren. Bij hoofdpijn een druppel tegen je verhemelte drukken. Voeg wat druppels toe om de vloer te reinigen, de hondenplaats te reinigen, of doe een paar druppels in een sprayflesje om zo een het aanrecht te reinigen.

Belangrijk! Wanneer je gaat werken met de essentiële oliën van Young Living, lees dan altijd heel goed de instructies op het label. Hier staat op vermeld hoe je de betreffende olie zou moeten verdunnen. Lees hier alles over draagoliën en waarom je ze zou moeten gebruiken.

Golden-Touch-Kit-bottles

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s