De Dewdrop diffuser

De Dewdrop diffuser

Een van mijn favoriete producten uit de vernieuwde Premium Starter kit is de Dewdrop diffuser en deze is eigenlijk onmisbaar in elk huishouden! In het tijdperk voor Young Living (lees; voor mijn gezonde levensstijl) werden hier met regelmaat van de klok luchtverfrissers in alle mogelijke maten en soorten (ja zelfs die onhandige dingen die je in het stopcontact moet stoppen) in huis gehaald, maar ik was altijd teleurgesteld door het resultaat. Ze roken afschuwelijk en vreselijk synthetisch (sommige hadden zo’n penetrante chemische geur, en dat terwijl er toch echt op de verpakking stond ‘natuurlijk’…) kreeg er hartkloppingen en hoofdpijn van en ze waren binnen no-time aan vervanging toe. Toen ik me er een beetje in ging verdiepen schrok ik aardig van de hoeveelheid schadelijke chemicaliën die er allemaal in deze kleine geurbommetjes gestopt worden (geen wonder dat ik altijd hoofdpijn kreeg en er nooit een goed gevoel aan overhield). Ik kan hier een hele waslijst aan chemicaliën opsommen die schadelijk zouden kunnen zijn voor je gezondheid, maar mijn stelregel is; kun je het niet uitspreken? Vermijden! En toen kwam hier het natuurlijke alternatief op mijn pad in de vorm van Young Living. Dit wordt geen epistel waarom Young Living een natuurlijk alternatief is, vaste lezers van mijn blog weten mijn passie voor gezond, het zoeken naar alternatieven en mijn passie voor Young Living, maar ik wil hier de Dewdrop diffuser uitlichten als een natuurlijk alternatief voor de chemische luchtverfrissers. En weet je wat? Sinds ik van de commerciële luchtverfrissers af ben en mijn essentiële oliën in de diffuser gebruik als alternatief, heb ik geen hoofdpijn meer,  het huis ruikt heerlijk en uitnodigend (ik krijg altijd de vraag; ‘Goh wat ruikt het hier lekker, wat heb je in de diffuser zitten?’) en het zorgt voor een ontspannen sfeer in huis. Wat wil je nog meer? 🙂

dewdrop-groen

Wat is de Dewdrop diffuser eigenlijk?

De Dewdrop diffuser is een 3-in-1 apparaat; het werkt als een luchtbevochtiger, verstuiver en een aroma diffuser en is eenvoudig in gebruik. Geïnspireerd door de zuiverheid en elegantie van het vallen van de ochtenddauw, weerspiegelt het ontwerp van de Dewdrop Diffuser Young Living’s toewijding aan de verspreiding van hoge kwaliteit essentiële oliën. De ultrasone technologie breekt elk mengsel van essentiële oliën en water in miljoenen microdeeltjes en verspreidt ze via de lucht zodat je de therapeutische kwaliteit van Young Living’s essentiële oliën kunt ervaren. Speciaal ontworpen voor maximaal vier uur onafgebroken verspreiding en heeft een automatische uitschakeling en ambient licht controle (er zit een prachtig rustgevend blauw licht op deze diffuser die je overigens heel eenvoudig uit kunt zetten) kan deze Dewdrop diffuser elke ruimte te veranderen in een spa-achtige sfeer.

Transformeer je omgeving: De ultrasone frequentie genereert golven van 1,7 miljoen keer per seconde, die met het vrijgeven van de essentiële olie moleculen in de lucht hulp bieden bij het creëren van een ontspannen, spa-achtige sfeer in huis of kantoor.  Afmetingen: 135 x 135 x 190mm

Wat zijn de voordelen van de Dewdrop diffuser ten opzichte van de goedkopere varianten die je in de winkel kunt kopen?

● De diffusers van YL zijn van medisch plastic gemaakt (dat wil zeggen dat je geen schadelijke stoffen inademt bij het vernevelen). Helaas zijn de goedkope diffusers vaak van goedkoop plastic gemaakt die voor problemen kunnen zorgen – en aangezien citrus oliën er nog wel eens voor willen zorgen dat gewoon plastic aangetast wordt, en veel van onze blends zitten citrus oliën, kan dat problemen geven. Goedkoop is in dit geval vaak duurkoop!

● De diffusers van YL zijn ontworpen en gebouwd om je dure essentiële oliën zo te vernevelen dat je ook echt kunt profiteren van de therapeutische kwaliteit!! De goedkope varianten zijn ontworpen om lekker te ruiken en hebben min of meer hetzelfde effect als de olie-brandertjes. Vreselijk zonde dus!!

Enkele heerlijk voorbeelden van combinaties die je in je Dewdrop diffuser kunt gebruiken:

 • Voor extra weerstand als de ‘R’ weer in de maand is: 4 druppels Thieves en 3 druppels Purification (deze combinatie werkt ook erg goed tegen ongewenste geurtjes, denk aan gourmetlucht met de feestdagen!)
 • Ontwaak: 4 druppels Lemon en 4 druppels Peppermint
 • Sweet dreams: 4 druppels Peace & Calming en 4 druppels Lavender
 • Vrolijkheid: 4 druppels Joy en 4 druppels Peppermint
 • Weg met de donkere wolken: 4 druppels Valor en 3 druppels Frankincense
 • Oppeppen en ontladen: 5 druppels Stress Away en 3 druppels Peppermint
 • In het ‘pollenseizoen’: 3 druppels Peppermint, 3 druppels Lavender en 3 druppels Lemon
 • Welkom herfst: 4 druppels Orange, 2 druppels Cinnamon Bark en 2 druppels Clove
 • Vallende blaadjes: 6 druppels Orange, 1 druppel Patchouli en 1 druppel Ginger
 • Pompoentaart: 5 druppels Cinnamon Bark, 2 druppels Clove en 1 druppel Ginger
 • Bijna kerst!: 4 druppels Christmas Spirit, 3 druppels Clove en 2 druppels Lemon
 • Mijn absolute favoriet (geeft je het ultieme Spa gevoel): 3 druppels Joy, 3 druppels Lavender en 3 druppels Lemon

everyday-oils

De Dewdrop diffuser kost 69,27 euro en er zitten gratis 2 flesjes essentiële oliën van Young Living bij zodat je meteen aan de slag kunt! Je kunt de diffuser direct bij Young Living bestellen voor 91,15 euro (customer prijs) of via mij mee bestellen (ik verkoop geen oliën en producten) om zo van mijn 24% korting gebruik te maken.

Uiteraard zit de Dewdrop diffuser ook in ons vernieuwde Premium Starter Kit, lees hier wat er nog meer in de PSK zit.

21900197161_1c1a8aad86_k

 

Advertenties

6 gedachtes over “De Dewdrop diffuser

 1. Pingback: Waarom kiezen voor YLEO? |

 2. Pingback: Inhoud Premium Starter Kit |

 3. Pingback: Hoe kun je de oliën gebruiken? |

 4. Pingback: Mijn favoriete olietjes en 10 must-haves… |

 5. Pingback: Winnen: de Dewdrop diffuser |

 6. Pingback: Winnaar Dewdrop diffuser |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s