Inhoud Premium Starter Kit

Op een aantrekkelijke manier kennismaken met Young Living – de Premium Starter Kit

Young Living heeft een prachtige kit samengesteld, de zogenaamde Premium Starter Kit om iedereen op een relatief goedkope manier kennis te laten maken met de oliën.

Deze Premium Starter Kit is verkrijgbaar voor € 187,24 inclusief btw en verzendkosten.

De inhoud van de Premium Starter Kit:

Wat zit er allemaal in deze kit? Er zitten 12 flesjes van 5 ml essentiële olie* in: Lavender, Peppermint, Lemon, Frankincense, Copaiba, Thieves, Purification, DiGize), PanAway en RC. En als extra krijg je er nog de olien Stress Away en Orange bij.

Wat ik zo mooi vind aan deze PSK is dat je  heel veel verschillende oliën uit kunt uitproberen. Als je gaat uitrekenen wat bijvoorbeeld een 15 ml flesje PanAway kost, zit je snel rond de € 87,00! Je ontvangt  er ook nog onze Dewdrop diffuser bij! Tevens zitten er twee zakjes van onze superfood drank NingXia Red** bij, 10 kleine 2ml flesjes (om je enthousiasme te delen met vrienden en kennissen) en 10 kaartjes waar informatie op staat over een aantal populaire oliën en 1x een roller ball. Uiteraard zit er ook nog documentatie bij de kit, deze is helaas alleen in het Engels. Deze is tegenwoordig ook in het Nederlands verkrijgbaar – bestelnummer: 546314. (Zodra je besluit een PSK te bestellen, dan stuur ik je een Nederlandstalige handleiding toe waar een hoop informatie instaat).

De Dewdrop diffuser los is verkrijgbaar voor € 69,27 euro en is echt een aanrader voor elk huishouden! Je vult de diffuser met water en voegt er een paar druppels essentiële olie aan toe. Er zijn heel veel verschillende toepassingen voor. Lees in deze blogpost meer over de Dewdrop diffuser en welke combinaties je zoals zou kunnen gebruiken.

**) NingXia RedNingxia Red is een krachtige antioxidant drank! Het bevat Chinese wolfsbessen (goji bes), een super mix van bosbessen, appelbessen, kersen, granaatappels en pruimensappen, natuurlijke stevia-extract, druivenpitten extract en puur vanille-extract. Ook bevat het de essentiële oliën Tangerine (manderijn), Yuzu (yuzu), Lemon (citroen) en Orange (sinaasappel). Ningxia wolfsbessen en de andere voedzame ingrediënten maken Ningxia Red de perfecte keuze voor het verbeteren en optimaliseren van je gezondheid!

Wanneer je dus kiest voor deze mooie kit, scheelt dat je al snel zo’n € 150,00 als je alles los zou aanschaffen.

Een ander voordeel als je de Premium Starter Kit koopt is dat je toegang krijgt tot de “In De Olie Facebookgroep”. Dit is een groep die wij hebben opgezet en niet Young Living zelf. Hier delen wij samen met andere oliegebruikers onze ervaringen en worden de vragen die je hebt heel snel door 1 of meerdere mensen beantwoord. Zeker als je nieuw bent, is dit de plek om informatie te verkrijgen. (Bijkomend voordeel: het is in het Nederlands!)

17148933060_c650664f44_k

 

*) De inhoud van de PSK kan soms wat verschillen of afwijkend zijn van de getoonde oliën. Als extra service naar de klanten toe heeft YL het ‘Flex Oil System’ (flexibel oliesysteem) ingevoerd. Het kan namelijk wel eens voorkomen dat er een olie voor een bepaalde tijd oos (out of stock – niet op voorraad en dus niet bestelbaar/leverbaar) is. De reden hiervoor kan zijn dat er een oogst mislukt is (wij zijn het enige essentiële oliebedrijf ter wereld met eigen boerderijen!) of dat een bepaalde olie niet aan de ultra strenge kwaliteitseisen voldoet, en omdat YL een extreem grote groei doormaakt, kan het wel eens voorkomen dat ze snel door een voorraad heen zijn. YL doet er alles aan dat de oliën die vervangen gaan worden door de flex oliën een soortgelijke werking hebben als de oliën die vervangen zijn, zodat de PSK een mooie diverse kit blijft. De flex oliën kunnen zijn: TeaTree, AromaEase, Lemongrass en/of Citrus Fresh.

Lees hier meer over de flex oliën.

Benieuwd naar de oliën in de Premium Starter Kit, en waarbij ze je zouden kunnen ondersteunen?

Lees hier wat je zoal met de oliën uit deze kit kunt doen.

Alle 11 flesjes met tekst rand

 

 

Advertenties

9 gedachtes over “Inhoud Premium Starter Kit

  1. Pingback: De Dewdrop diffuser |

  2. Pingback: Hoe het voor mij begon… |

  3. Pingback: De Premium Starter Kit bestellen |

  4. Pingback: Veiligheid voorop bij baby’s en kinderen |

  5. Pingback: De PSK bestellen |

  6. Pingback: Wie ben ik? |

  7. Pingback: 3 nieuwe Premium Starter Kits in het assortiment! |

  8. Pingback: 10% korting op een PSK – alleen vandaag nog!! |

  9. Pingback: Leuk nieuwtje: de 14 dagen challenge is er!! |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s